Yatak Odası Dekorasyonu

2021 Ev Dekorasyonunda Tavan Tasarımları

Evin dekorasyonunu tamamlayan şıklığını arttıran detay her zaman için tavanlar olmuştur. Sade tavanların çok geçmişte kalmasının üzerine artık yeni tavan tasarımları ile ev dekorasyonu tamamlanmaktadır. Dekorasyon tarzınıza göre, asma tavan, gergi tavan, gizli ışıklandırmalar gibi çok farklı tasarım arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Ev dekorasyonunda trendler denildiğinde tamamlayıcı unsur olarak aksesuarlar öne çıkıyor.

Yeni sezon ise hasır sepetlerin, hasır aksesuarların çok kullanılacağından emin olabilirsiniz. Bu hasır sepetleri dilerseniz saksı gibi kullanabilir ve duvarlarınızda renkli bitkilerin olmasıyla doğanın içinden dokunuşlarda yapabilirsiniz.

Aynı şekilde dokuma olan duvar süslerinin de çok kullanılacağı görülüyor. Duvar kağıdının da en çok kullanılacağı yılın önümüzde ki yıl olması bekleniyor. Özellikle mobilyalar ile uyumlu sade renklerde ve desenlerde olan duvar kağıtlarını tercih edebilirsiniz. Farklı perde tasarımları da bu yıl rağbet görüyor. Eskinin tavana monte edilmiş kornişinin yerini hemen pencere üzerinde olan metal borular korniş olarak kullanılıyor. Buna asılacak olan sade perdeler ise dekorasyonu tamamlıyor.

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir