Banyo Dekorasyon

Ev Dekorasyon Banyo Modelleri

Yeni bir banyoyu sıfırdan dekore etmek için ya da var olan bir banyonun dekorasyonunda bazı küçük değişiklikler yaparak yenilemek için yapabileceğiniz bir çok şey var. Ev dekorasyon banyo modelleri dekorasyonunda modern tasarımların seçkin mobilyalar ile buluştuğu harika örnekler ortaya çıkıyor. Peki, yeni ve modern bir banyo için neler yapılabilir? Banyo dekorasyonunda düzenleme yapmak için banyo mobilyalarından yararlanabileceğiniz gibi banyo akseuarları ile yapı malzemelerinden de faydalanabilirsiniz. Mesela, banyonuzun fayanslarından eski olanları, tümünü değil ama sadece bir kısmını değiştirebilirsiniz. Böylece banyonuza çok daha yenilikçi, çok daha farklı bir hava katmış olursunuz. Tüm ev içerisinde akseuarların en efektif kullanılabileceği alanlar banyolardır. Yeni nesil banyolarda detaylar ana unsurlardan daha dikkat çekici bir şekilde kullanılıyor.

Ev dekorasyon banyo modelleri bu sene ağırlıklı olarak ışıklı ayna modelleri ile süsleniyor. Aynanın üzerine aynayı aydınlatan bir ışık koymak yerine ayna arkasına led tarzı ışıklar yerleştiriliyor. Banyonuzda küvet ya da jakuzi varsa, sık sık küvet keyfi yapıyorsanız bu soft ve loş ışık sizin için çok doğru bir aydınlatıcı olabilir. Ayna arkası ışıklandırmalar banyonun havasını değiştirip, çok daha havalı bir görünüm katıyor. Ayna olmayan banyo olmaz, bazı banyolarda kocaman aynalar bazılarında küçük olanlar kullanılır. Modern ayna tasarımları kenarlıksız, en sade modellerdir. Banyolarınızdaki ayna şıklığını doğal taşlar ile tamamlayabilirsiniz. Şimdiki banyolara baktığımızda en güzel modeller en sade tasarımlardan oluşanlar. Kocaman fayansların yanında isterseniz doğal taş döşemeleri de dekoratif olarak kullanabilirsiniz. Zemin kaplamasında da benzer taşları kullanabilirsiniz. Banyonuzda bir spa havası yaratmak istiyorsanız taş kaplamaları mutlaka bir köşesine yerleştirmeniz gerekir.

Bitki kullanımından banyo dekorasyonunda daha önce bahsetmiştik. Galerimizdeki ev dekorasyon banyo modelleri örneklerinde de görebileceğiniz gibi minimal özelliklerdeki banyolarda canlı veya cansız bitki kullanımı çok güzel olur. Güneş alan bir banyonuz varsa, bitkinizi nemden koruyabilecekseniz, banyonuzda çok iyi bir havalandırma sistemi varsa hiç düşünmeden bitki alabilirsiniz. Eğer banyonuz bu açıdan konforlu değilse cansız bitki tercih edebilrisinz. Onlarda banyo modeli örneğini galerimizde bulabilirsiniz

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir