Genel Dekorasyon

Şık Evler İçin Yeni Amerikan Kapıları

Keşke hepimizin evler ilk yapılırken kapılarından pencerelerine, duvarda kullanılan malzemelerden camların özelliklerine kadar her şeye müdahale etme imkanımız bulunsa. Evinizi kendiniz yaptırsanız bile genelde inşaat şirketi tarafından yapıldığı için bunu yapmak o kadar kolay değildir. Bu yüzden de maalesef evlerimiz teknik açıdan nasılsa öyle kabul etmemiz gerekiyor. Evde duvarları ya da camları değiştirmek o kadar kolay olmasa da kapıları hem iç hem de dış kapıları değiştirmek bir çok şeyi değiştirmeye göre çok daha kolay. Evlerinin kapısını beğenmeyenler veya kapılarını demode bulanlar için yeni amerikan kapıları oldukça güzel alternatifler sunuyor. Evin tamamını değiştirmek imkansız olsa da sadece kapısını değiştirerek oldukça farklı bir ortam ve hava yaratabilirsiniz.

Şık evler için yeni amerikan kapıları üretildi, tasarım özellikleri değiştirildi kapılar çok daha fonksiyonel bir hale getirildi. Değişik tasarım özellikleri ile ön plana çıkan kapıları en eski tarzlardaki evlerde bile kullanmak mümkün. Sadece bir kapı değiştirerek evinizde ne denli büyük bir değişiklik yapabileceğinize inanamazsınız. Hem iç kapı modellerinin hem de dış kapı modellerinin ev dekorasyonlarında çok büyük bir önemi vardır. Kapı modelleri de tıpkı tavan modelleri tasarımları gibi önemsenmeyen, ancak değiştirildiğinde büyük bir fark yaratan tasarımsal ögelerdir. Evin genel tasarımına uygun, renk ve tarz bakımından şık bir kapı ile evin genel tasarımına uygun olmayan, tasarımsal olarak sıkıntılı kapı kullanımı aynı olmaz. Ayrıca yeni nesil kapı tasarımları ihtiyaçlara daha fazla cevap veren değişik özelliklerdeki kapılardır. Biz bu yazımızın sonunda sizler için en güzel ve şık evler için yeni amerikan kapıları ile bunların kullanım şekillerini bir araya getirdik. Modern zamanların ihtiyaçları doğrultusunda yeniden düzenlenmiş ve tasarlanmış modern kapıları yeni evlerinizde güvenle kullanabilirsiniz.

Yeni iç kapı tasarımlarında cam kullanımı sona erdi. Önceleri kapının neredeyse yarısı camlı olarak kullanılırken şimdilerde yapı modelleri camsız, penceresiz olarak tasarlanmakta. Işıklandırmanın iyi olduğu evlerde bu ciddi bir sorun oluşturmazken ışıklandırma problemi olan evler için bu kapılar yüzünden koridorlar çok karanlık olabilir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir