Salon Dekorasyonu

Bordo ile Uyumlu Renkler 2021

 

Bordo ile uyumlu renkler hakkında sizler için şahane bilgiler derledik. Yaşam alanlarınızda kullanmak istediğiniz renk ile diğer renklerin birbirine uyumlu olması oldukça önemli bir husus. Göze hoş gelen bir ev dekorasyonuna sahip olabilmek için en başta farklı renklerin birbiri ile uyum araştırılması yapılmalıdır. U yönde yapılan ön çalışmalar, hayal edilen görüntünün kolayca ortaya çıkmasına olanak sağlamaktadır.

Bordo ile uyumlu renkler neler? Bu sorunun asıl cevabını arayanlardasınız sizler için en uyumlu renkleri aşağıda tek tek sıraladık.

Bordo ile Uyumlu Renkler Nelerdir?

Bordonun yanı başında en özel şekilde durabilecek renklerin uyumu, dekorasyon şıklığını da arttırmaktadır. Bordo rengine uyum sağlayacak renk seçimleri yapmak ve bu yönde bir uygulama sağlamak çok önemlidir.

Bordo ila beyaz renk uyumu: bu iki özel renk hayal edilenden çok da şık duruş sergilemektedir. Özellikle koyu bir renk yanında duran zıt ve açık tonlarda bir renk şık bir görüntüyü kolayca ortaya çıkartmaktadır. Aydınlık, gösterişli ve şık dekorasyona imza atabilmek birincil amaç ise bordo ile beyaz renk uyumu büyük bir seçim olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bordo ile siyah renk uyumu: koyu renklerin gücünden hoşlananlar ve çok daha ağır ve asil mekanlara sahip olmak isteyenler için bordo siyah renk uyumu en özel diğer bir tavsiyemiz olmaktadır. Bu farklı renkler bir arada kullanıldığında şıklık maksimum seviyelere ulaştırılmaktadır. Işıklandırmanın bol olduğu ve açık mekânlarda kullanımı çok daha uygun ve yerinde bir seçim oluşturmaktadır.

 

Bordo ile krem renk uyumu: Bordo rengine en çok yakışmakta olan ve birçok farklı noktada sıklıkla görmeye alıştığımız iki özel renktir. Şıklığın simgesini oluşturan bu özel renkler, renkli bir dekorasyonun ön plana çıkmasını desteklemektedir. Yaşam alanlarında küçük dokunuşlar ile büyük değişimler ortaya çıkartmak için bordo ile krem seçeneklerini sizlerde değerlendirmeye alabilirsiniz.

Bordoya Hangi Renk Gider?

Bordo renk ile uyumlu renkler araştırmasında ortaya çıkan önemli tüyolar bir hayli fazla.  Bordonun asilliğine kolayca yum sağlayabilecek renk seçenekleri ard arda sıralanmaktadır.  Fakat öyle renkler var ki bordo ile yan yana geldiğinde gerçek anlamda göz kamaştıran bir şıklığı ortaya çıkartmaktadır.

 Bordoya en yakışan renkler; gri ve grinin farklı tonları olmaktadır. Açık renkler skalasına girdiği için hoş bir görünüm ortaya çıkartmaktadır.

Yine bordoya yakışan farklı renklerden bir diğeri ise toprak renkleri olmaktadır. Denenmiş ve etkisi kolayca ortaya çıkarılmış bordo-toprak tonları hoş ve asil bir görüntüyü kolayca oluşturmuştur.

Bordo renk le uyum sağlamaz diye düşünülen ama gerçekten bir arada kullanıldığında çok hoş bir görüntünün meydana geldiği diğer bir renk ise kahve rengi ve tonları olmaktadır. Zarif ve ağır bir şıklık isteyenler için şahane bir seçenek olarak ortaya çıkmaktadır.

 

Bordo denilince yanıbaşına herkes tarafından en çok yakıştırılmakta olan bir diğer renk ise kuşkusuz ki beyaz olmaktadır. Asaletin ve ferahlığın vazgeçilmez iki rengi olan bordo beyaz uyumu, yediden yetmişe herkesi kolayca etkisi altına lamaya yeterli olmaktadır.

• Yukarıda da az önce söylemiş olduğumuz gibi bordo ve krem rengi asil renkleri ile canlı ve şık bir dekorasyonun oluşmasını sağlamaktadır. Koyu bir renk olarak öne çıkan bordo krem rengi ile kusursuz bir görünüm kazanmaktadır.

Dekorasyonda Bordo İle Uyumlu Renk Kombinleri

Önerilen en popüler seçenekleri kullanarak sizlerde dekorasyon anlamında göz kamaştıran kombinlere imza atabilirsiniz. Sayısız seçenek arasından ilginizi çekmekte olan kombinleri bir araya getirerek yaşam alanlarınızı daha keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz.  

Yine evlerinizin farklı noktalarında kullanmak amacıyla bordo ile mavi kombinleri, beyaz ile kombinler ve yine krem ile çeşitli dekoratif kombinler kolayca imza atabilirsiniz.

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir