Genel Dekorasyon

Evinize romantik Dokunuşlar

Özel bir şey planlıyorsanız ya da sadece romantik düzenli bir ev istiyorsanız bunun için çok sayıda püf noktası bulunmaktadır. Odak noktası belirlemek için öncelikle bazı unsurları bilmeniz gerekir. Dekorcenneti.com olarak , sizlere romantik odak noktaları oluşturmanız için örnekler sunarak, işinizi kolaylaştırıyoruz

banyo dekorasynu (1)

Ayrıca dekor için kişisel bir dokunuşlar eklemek isterseniz, ilham noktanız kalpler olsun. Kendinizin yapabileceği kalp şekilli çerçeveler etkili bir dekorasyon oluşturabilir. Kalp sevginin sembolü olduğu için, romantik ortamlarda zaten kalp en doğru şekildir.

banyo dekorasynu (2)

 

banyo dekorasynu (3)

Romantik bir plan denilince çoğunlukla akla ilk gelen fikir bir akşam yemeğidir. Siz de romantik bir akşam istiyorsanız evinizde pencere kenarı, şömine önü ya da bahçeye sadece iki kişilik bir masa hazırlayın. Çiçekler ve mumları eklemeyi unutmayın.

banyo dekorasynu (4)

 

Banyo tezgahınıza koyacağınız çiçekler tek başına romantik bir dokunuş için yeterli olacak güçtedirler.

banyo dekorasynu (5)

Banyolar genelde dekorasyonda ikinci plandadırlar. Ama her fırsatta söylediğimiz gibi banyolar evlerimizin odaları kadar önemlidir. Romantik dokunuşlarda banyonuzu ihmal etmeyiniz.

banyo dekorasynu (6)

Romantik dokunuşlar için yatak odanızı odak noktası olarak seçebilirsiniz. Sadece biraz daha romantik ve samimi bir görüntü istiyorsanız karmaşık bir dekorasyon planı gerekmez. Sadece birkaç romantik dokunuşlar ekleyebilirsiniz. Örneğin, çiçekle anında odanın ruhunu değiştirecektir. Masa ve komidin üzeri çiçekler için en güzel yerlerdir.

banyo dekorasynu (7)

 

banyo dekorasynu (8)

Yatakta kahvaltı ile güne başlamak…. Eğer büyük bir günün başlangıcında eşinize romantik bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız bu kesinlikle yatakta bir kahvaltı hazırlamak olmalıdır. Loş bir ışık ve hafif bir müzik….Daha sonra tepside kahvaltı ve çiçekler. Çiçek unutmayın. Sabah kahvaltı yapmaktan çok hoşlanmıyorsanız, sabah kahvenizi de yatakta içebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir