Yemek Odası Dekorasyonu

Ucuz Yemek Odası Takımları

Yemek odası, bir evin en mutlu anlarının yaşandığı, en güzel sohbetlerinin yapıldığı yerdir. Bu en güzel anların yaşandığı alanları güzelleştirmek, harika bir şekilde dekore etmek sizin elinizde. Güzel bir dekorasyon için çok para harcamak gerektiği düşüncesi yanlış bir düşüncedir. Tüm mobilya markaları içinde çok pahalı ürünler olduğu gibi gayet makul fiyatlı ürünler de yer alır. Sezon sonu indirimlerinde çok şık ve kullanışlı ucuz yemek odası takımları bulabilmek mümkündür. Aynı zamanda düğün paketleri içinde de gayet uygun fiyatlı takımlar yer alır.

Hem portatif hem kullanışlı

Açılabilir masaları ve katlanabilir sandalyeleri ile hayatınızı kolaylaştıran yemek odası takımları. Bir çok mobilya markası koleksiyonlarında yer alan bu mobilyaları ister büfeli, aynalı bir set halinde alabilir isterseniz sadece masa sandalyeler olarak alabilirsiniz. Büyük bir set halinde almadığınızda diğer yemek takımlarına kıyasla oldukça uygun bir fiyat olacaktır.

Süslü sevenlere, hem gümüşlük hem kaşıklık

Yemek odamda sadece yemek yemem aynı zamanda misafirlerimi de ağırlarım diyenlere gümüşlük ve kaşıklığın da bulunduğu büyük setleri tavsiye ediyoruz. Kahverengi tonları ile kırık beyazın buluşması sonucu harika bir renk konsepti ortaya çıkaran bu indirimli yemek odası takımları büyük markaların yanında yerel markaların koleksiyonlarında da rahatlıkla bulunabilir.

Aydınlık ve ferah odalar için açık renk yemek odaları

Beyaz ve beyaz tonları, ışığın aldığı gibi direk üzerinden yansıttığı için bulundukları ortamı aydılatır. Nasıl beyaz duvarlar bir evi olduğundan daha aydınlık ve ferah gösterebiliyorsa aynı şekilde beyaz tonlarındaki mobilyalar da evi o şekilde aydınlatır. Beyaz tonlarının ağırlıklı olduğu klasik tasarı algısı ile hazırlanan bu mobilyaları salonunun diğer kısmında gayet şık bir şekilde kullanabilirsiniz. Böylece salonunuz ile yemek odası takımınız da uyum sağlamış olur.

Sezon sonu indirimleri ile uygun fiyatlar

Her marka belirli dönemlerde dönemlik indirim yapar. Bunun dışında bir de sezon sonu indirimi vardır ki bunu tüm markalar aynı zamanda yapar. Yaz başı ve yaz sonu yüksek fiyat dönemleridir. Ancak kış başı gibi düşük sezonlara baktığınızda tüm markaların fiyatları bir anda düşer. Mesela yaz başındaki yüksek olan istikbal yemek odası takımı fiyatları yaz sonunda ya da kış başında çok daha uygun hale gelmiştir. Bu fiyat politikası sadece istikbal mobilya değil tüm mobilya markaları için geçerlidir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir