Mutfak Dekorasyonu

MUTFAK TEZGAHI İÇİN YENİLİK ÖNERİLERİ: LAMAR PORSELEN MUTFAK TEZGAHLARI

MUTFAK TEZGAHI İÇİN YENİLİK ÖNERİLERİ: LAMAR PORSELEN MUTFAK TEZGAHLARI

Gün içerisinde en sık kullanılan ve en çok kirletilen yerlerden birisi olan mutfaklar, pişirilen yemekler ve kullanılan malzemeler dolayısı ile de mikrop, bakteri ya da mantar üretimi için en riskli yer olarak da değerlendirilebilir.

 

LAMAR Porselen , neme karşı dirençli olması ve diğer tezgah malzemelerinin aksine su geçirmiyor oluşu ile insan sağlığı için de mutfağınızın sağlığı için de en doğru seçenektir. Bakımı ve temizliğinin çok kolay olmasını da sağlayan özellikleri ile, porselen tezgahlar mutfağınızın sağlıklı ve hijyenik olduğundan emin olmanızı sağlar.

LAMAR Porselen mutfak tezgahı , dayanıklı ve uzun ömürlü olmalarının yanında kırılmaz, çizilmez ve yanmaz olmaları nedeni ile mutfakların tasarımlarını da kullanımlarını da yeniden tanımlıyor.

mutfaf tezgahı 1

Yeni nesil (yanmaz, çizilmez, leke tutmaz) mutfaklarda sıcak tencereler için nihale ya da doğrama işlemi için kesme tahtası aranan günler geride kaldığından nereye koyulabileceklerinin de bir önemi kalmadı, artık mutfaklar tasarlanırken daha çok hangi renk ve hangi desenin kullanılacağı konuşuluyor.

Hem mutfağınızın hem de ailenizin sağlığı, sağlıklı bir mutfak tezgahı için gereken önlemleri almaktan geçmektedir ve bu önlem her hafta alacağınız şişeler dolusu temizlik malzemesi değil, mutfağınızın tasarımında kullanacağınız malzeme olduğu zaman çok daha kalıcı ve etkili olmaktadır.

mutfak tezgahı 2

Sra Stone Gallery LAMAR Porselen ve SapienStone Mutfak Tezgahı ile mutfağınızı içiniz rahat bir şekilde ve özgürce kullanabilir, temizliğinden ve hijyeninden yüzde yüz emin olabilir ve estetik şıklığı ile de göz zevkinizi tatmin edebilirsiniz.

Daha fazla mutfak tezgahı uygulama görselleri ve farklı yüzey kaplama tasarımlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir