Düğün Paketleri

Modalife Melinda Düğün Paketi

Evlenmek isteyen çiftler yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte düğün alışverişlerine hız kazandırmaya başladılar. Birçok ihtiyacı bir anda tamamlamaya çalışan gelin ve damat adayları için bütçe imkanları da oldukça kısıtlı kalmakta. Hal böyle olunca alışverişlerde en önemli nokta kampanya ve indirimler oluyor. Nerede ne ucuz, hangi mağazalarda indirimler var, bu konularda araştırma yapmadan hiç kimse alışverişe çıkmıyor. Biz de düğün alışverişi için en uygun mobilya düğün paketleri fırsatlarını araştıran gelin ve damat adayları için düğün paketi fırsatlarını tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün sizlere düğün paketleri ile ünlü olan Modalife Düğün Paketleri arasından Melinda Düğün Paketi’ni tanıtacağız.

Melinda Düğün Paketi İçeriği

Türkiye’nin düğün paketçisi Modalife, 2017 yeni sezonunda Melinda Düğün Paketi ile karşınızda. Peki paketin içeriğinde bizleri neler bekliyor?

Modalife düğün paketlerinin tümünde olduğu gibi Melinda Düğün Paketi de  yatak odası, yemek odası ve koltuk takımından oluşmaktadır. Paket bir bütün olarak özel şekilde hazırlanmıştır.

Melinda yatak odasındaki karyola bazalı olup kolay kullanımın yanı sıra eşyalarınızı da saklayabileceğiniz geniş bir saklama alanı sunmaktadır.

Düğün paketinin özel tasarım parçaları, evinize farklı bir hava katacaktır. Takımın içerisinde bulunan koltuk takımı, 3+3+1 şeklinde olup kalabalık misafirleriniz geldiği zaman da sizi zor durumda bırakmayacak şekilde geniş olarak tasarlanmıştır. Ayrıca koltuk takımı, yatak haline de dönüştürülebilmektedir. Sandıklı oluşu ise, yine kullanmadığınız eşyalarınızı saklayabileceğiniz özel bir alan sağlayacaktır.

Satın Alım Sonrası Garantiler

Tüm ürünler TSE ve kalite güvence belgelerine sahip olup ayrıca 2 yıl garantilidir. Ürünlerde ayrıca kanserojen olmayan 1. Kalite melamin kaplı yonga levha kullanılmıştır.

Modalife Mobilya’dan yapacağınız alışverişte ücretsiz kargo ve nakliye ile ücretsiz montaj imkanlarından yararlanabileceksiniz. Ürünler Modalife’ın kendi teslimat araçları ile özenle taşınarak elinize ulaştırılacaktır.

Peki Bu Paketin Fiyatı Ne Kadar?

Yukarıda tanıtmış olduğumuz Modalife Melinda Düğün Paketi, paket içeriğinin yanı sıra Sense Yatak + Baza hediyesi ile birlikte kısa süreli bir indirim ile 5 bin 990 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 535 TL’den başlayan taksit imkanları ile de ürünlerinizi rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir