Salon Dekorasyonu

İstikbal Oturma Grupları, Modelleri ve Fiyatları

Boydak gruba ait istikbal markası her sene çıkarttığı yeni oturma grupları ile kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor. Kalitesinden ödün vermeyen İstikbal mobilya tasarımları, leke tutmayan özellikleri ve geniş renk seçenekleri ile oturma gruplarında beğenilerek kullanılıyor. İstikbal kanepe takımları ve istikbal oturma grupları ile ilgili model, fiyat araştırması yaptığımız bu yazımızı inceleyip siz de evinize uygun oturma grubunu seçebilirsiniz.

İstikbal gallery koltuk takımı mavi gümüş. Modern tarzı ile dikkat çeken koltuk takımı birbirini tamamlayan renklere sahiptir.

İstikbal vizon rengi kanepesi ile beğenileri kazanan troy oturma grubudur.

İstikbal pery koltuk takımı modeli. Bordo ve füme uyumu ile şıklığı kazanmış bir modeldir

İstikbal kanepe takımlarında iki renk kullanılarak oluşturulan tasarımlar çok tercih edilmektedir. İstikbal Orleon Deluxe oturma grubu.

İstikbal lucas koltuk takımı renklerine baktığımızda aynı renk tonuna sahip ürünlerin göz yormaması dikkat çekmektedir.

Modern gümüş mavi rengindeki İstikbal krea koltuk takımı.

İstikbal oturma grupları ile ilgili daha fazla model incelemek isterseniz aşağıda paylaştığımız galeriye bakmanızı tavsiye ederiz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir