Salon Dekorasyonu

28+ Doğtaş Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları

Doğtaş markası koltuk takımı modellerinde her yıl çıkarttığı yeni modeller ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Doğtaş koltuk takımlarında açılır kapanır çekyat modelleri en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Kumaş seçimi ve rahat olması dinlenme alanlarımız olan koltuklar için oldukça önemlidir. Doğtaş koltuk takımı modellerine baktığımızda kullanıcıların rahatının ön planda olduğu şık tasarımlar sunulmaktadır. Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatlarını araştırdığımız bu yazımızı okuyup daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Doğtaş Ravvenna koltuk takımı nakit fiyatı 7.350 liradır. Toprak tonlarındaki koltuk ahşap ayakları ile doğallığı yakalamıştır.

Doğtaş Clarrıssa koltuk takımı nakit fiyatı 6.395 liradır. Toprak renngindeki koltuk çok tercih edilenler arasındadır.

Doğtaş Bristol Chester koltuk takımı nakit fiyatı 8.650 liradır. Kolay temizlenebilir kumaşı ve rengi ile beğenilen doğtaş koltuk takımı modelidir.

Doğtaş Maıson koltuk takımı modeli nakit fiyatı 6.450 liradır.

Doğtaş Monarch Prıme koltuk takımı fiyatı 9.695 liradır. Şık ve gösterişli doğtaş koltuk takımı modelidir.

Doğtaş Sante koltuk takımı nakit fiyatı 6.495 liradır. Doğtaş mobilyanın modern çizgide yaptığı koltuk takımlarına güzel bir örnek.

Doğtaş Gold koltuk takımı nakit fiyatı 8.390 liradır. Parlak keten kumaşa sahip doğtaş koltuk takımı modelidir.

Doğtaş Dıamond koltuk takımı nakit fiyatı 8.450 liradır. Kumaş ve deri karışımı tasarımı ile beğenilen doğtaş koltuk takımı modelidir.

Daha fazla doğtaş koltuk takımı modelleri için aşağıda paylaştığımız galerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

 

 

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir