Düğün Paketleri

Bernardo Evlilik Paketi Fırsatları

Bernardo düğün paketi, düğün hazırlığında olan herkesin alması gereken mutfak takımlarını barındırmaktadır. İçerisinde yemek takımından çatal bıçak takımına birçok ürünün yer aldığı düğün paketi, kampanyalı fiyatlar üzerinden sizlerin beğenisine sunuluyor. Bernardo evlilik paketleri içinde yer alan seçenekleri sizin için inceledik. Uygun fiyatlardaki şık takımları gelin hep birlikte görelim.

Bernardo 82 Parça Bridal Porselen Yemek Takımı

Bernardo düğün paketlerinden biri olan 82 Parça Bridal Porselen Yemek Takımı, 6 litre düdüklü tencere ve ikili tava set hediyesi ile karşınıza çıkıyor. Bir mutfağın en temel üç ihtiyacını bir arada size sunan Bernardo 82 Parça Bridal Porselen Yemek Takımı, 1.799 TL yerine 1.399 TL fiyat ile de gönülleri fethediyor. Çeyizin olmazsa olmaz parçalarını barındıran bu set, evlilik aşamasında olan herkesin tercih etmesi gereken bir settir.

Bernardo 82 Parça Glorious Porselen Yemek Takımı

Düğün paketleri içinde en çok dikkat çeken paketlerden biri olan Bernardo 82 Parça Glorious Porselen Yemek Takımı, 1.799 TL yerine 1.399 TL fiyattan satışa sunuluyor. 82 parça porselen yemek takımı ile şık sofralar kurmanızı sağlayan bu set içerisinde, Ruby 8 parça çelik tencere seti de hediye olarak yer alıyor. Oldukça avantajlı bir şekilde size sunulan bu paketle uygun fiyatlarla şık bir yemek takımı ve çelik tencere takımı sahibi olabilirsiniz.

Bernardo 82 Parça Spring Fest Porselen Yemek Takımı

82 parça porselen yemek takımı, 24 Parça Albaster Cam Yemek Takımı ve 18 Parça Çatal Bıçak Kaşık Seti hediyesinden oluşan bu evlilik paketi de 1.799 TL yerine 1.399 TL fiyatla size sunulmaktadır. Hem misafir yemek takımı, hem günlük yemek takımı hem de çatal bıçak takımını aynı anda size sunan bu paket, evlenen ve mutfağını yenilemek isteyen kişiler için oldukça idealdir.

Bernardo 82 Parça Golden Heritage Porselen Yemek Takımı

Yemek takımı düğün paketi seçeneklerinden biri olan Golden Heritage Porselen Yemek Takımı, 82 parçadan oluşuyor. 1.799 TL yerine 1.399 TL’ye size sunulan bu şık takım, yeni evlenecek olanların mutlaka sahip olması gereken şık takımlar arasındadır

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir