Genel Dekorasyon

2021 Yılı İç Tasarım İçin Trend Tahminleri

Teknolojinin gelişmesi, artık herkesin evinde ve ellerinde internetin olması ile geçmiş dönemlere göre büyük değişikler gözlemlediğimiz trendler olacaktır.Fotoğraf uygulamalarının artması ve sosyal medya kullanımının yaygınlaşması ile göze hitap eden eski trendler artık yerini daha bohem, daha sade trendlere bırakmıştır.


Vintage İç Mekan Tasarımı

Modanın git gide geriye gidiyor oluşu ile vintage tarz günlük hayatımızın birçok yerine girmiş, bu sadece kıyafetlerimize ve takılarımıza değil aynı zamanda 2021 yılının iç tasarım için en büyük trend tahminleri arasında olmasını da sağlamıştır.


Vintage tarz için rahat, romantik, aynı zamanda eski eşyalardan oluşan bir tarz diyebiliriz. Bir eşyanın vintage sayılabilmesi için en 30 yıllık olması gerekir. Vintage tarzda renkler genellikle bej, kırık beyaz, krem gibi renklerden ya da pembe, mavi, lila gibi pastel ve rahatlatıcı renklerden oluşur. Seçeceğiniz ürünün kalitesine dikkat etmeli ve ağırlığı ahşap, mermer ve taş gibi ürünlere vermelisiniz.


Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir