Ev Tekstili

2019 Yılının Perde Modelleri ve Fiyatları Rehberi

2019 yılının perde modellerinde neler var? İşte öne çıkanlar Dekorasyonun olmazsa olmazlarından olan perdeler, evlerin şıklık kaynağıdır. Odalarımıza hoş bir hava katan bu tekstil ürünleri son dönemde çok farklı çeşitleri ile karşımıza çıkmaktadır. Perde modelleri her yılla beraber güncellenmekte ve farklı stillerle karşımıza çıkmaktadır. 2019 perde modelleri ile evinizi dizayn ettiğinizde ortaya çok harikulade görünümler çıkacaktır. Gerek markaların gerekse perde çeşitleri seçimi yapılırken en yeni modelleri seçmenizde çok çeşitli kazanımlar elde edeceksiniz. Şimdi de gelin ne gibi detaylar var bunlara bakalım.  

Perde Seçiminde Hangi Noktalara Dikkat Etmelisiniz?

  Birçok kişi bu noktayı göz ardı etmektedir. Bundan dolayı da ortaya kötü sonuçlar çıkmaktadır. Bunun için dikkat edilmesi gerekenleri aşağıda tek tek belirttik, seçim yaparken bu noktaları bilerek hareket etmenizi tavsiye ederiz.

-İlk dikkat edilmesi gereken nasıl bir tarz istediğinizdir. Yani odanızdaki koltuklarınız ve diğer aksesuarlara uyumlu perde tarzı seçmelisiniz.

-Tabi ki de ikinci nokta renktir. Renklere uygun bir şekilde kombin oluşturmalıdır.

-Duvarın boyasına, zeminin renk tonuna ve odadaki diğer renklere görerek uyumlu bir model seçilmelidir.

-Odanızın büyüklüğü ile perdenin boyutu ve deseni eşleşmelidir.

-Küçük bir odanız var ise koyu renk tercihleri yapılmamalıdır. Bunun yerine beyaz ve tonları seçilmelidir.  

Tüm Perde Modelleri ve Çeşitleri

1.Tül Perde Modelleri

Tüller zarif ve hoş görünümünden dolayı çok beğeniliyor. Kendi içerisinde de çeşidinin çok olması seçimi kolaylaştırıyor. İpek tül perdeler, modern tül perdeler, desenli tül perdeler en fazla öne çıkanlarıdır. Odanızda bir zerafet olsun istiyorsanız bu tarzı kullanabilirsiniz.  

2.İp Perde Modelleri

Bu modellerde hem klasik hem de modern izler bulunur. İp şeklinde görünümler biraz daha ilgi çekicidir. Yalnız yıkanmamalıdır, şayet yıkanırsa çabuk deforme olabilir. İnce ip perde modelleri, kalın ip perde modelleri, desenli ip perde modelleri en çok ön plana çıkanlardır.  

3.Fransız Tül Perde Modelleri

Fransız esintileri de 2019 yılında var olacak. Ortama ferahlık ve şıklık kata bu tarzı kullanabilirsiniz. Güzel bir oda ortamı oluşturmak için iyi bir seçimdir diyebiliriz. Bu yılla beraber daha fazla kullanılmaya başlanacak.  

4.Stor Perdeler

Storlar uzun yıllar var olmaya devam edecek. Yeni tasarımlarla beraber yeni yıla da hayat verecek. Bu yılla beraber kullanım oranı daha da artacaktır. Şıklığı ve kullanışlılığı ile çok fazla kişinin tercihi olmaya devam edecek. Bu perde çeşidini not alın ve hemen kullanmaya başlayın.  

5.Zebra Perdeler

Deseni ve görünümü ile çok ilgi çekici. Renk tercihleri de son derece fazla ve çok fazla çeşidi sahip. Oturum odası ve mutfaklar için daha ideal olduğunu da söyleyebiliriz. Fiyat konusunda da uygun rakamlar sahip.  

6.Taç Perde Modelleri 2019

Taç perde kendini kanıtlamış ve ev tekstilinin lokomotifi konumundadır. 40 yıldır bu perde üretimi ile beraber çok fazla tecrübeye sahiptir. Yeni yılla beraber birçok farklılıklar oluşturmuştur. Tasarımları daha zenginleşmiş ve hedefini biraz daha üst noktaya taşımıştır. Kesinlikle bu markaya göz atmadan tercih yapmayın.  

7.Linens Perde Modelleri 2019

Linens ortalama 45 yıldır ev tekstil ürünlerde hizmet vermektedir. Bilgi birikimi ve kalitesi ile öne çıkanlar arasındadır. Modelleri ile göz kamaştırmaktadır. Yeni yılla beraber çok iyi tasarımları olan markadır. Kesinlikle yeni görünümlerine bakmadan tercih yapmayın.  

8.English Home Perde 2019

Kumaş kalitesi ve işçiliği ile öne çıkan bir marka. Yaygın mağaza ağı ve fiyat seçenekleri ile müşteri memnuniyetini önemsiyor. Yeni yılla beraber farklılığı ve dizaynı önemsemiş. Tercih edeceğiniz markalar arasında olmalıdır.  

9.Brillant Perde 2019

Perde deyince akla Brillant gelen çok fazla kimse vardır. Bu markayı tercih edenler kalitesinden çok memnun kaldıklarını ve uzun yıllar kullandıklarını ifade ediyorlar. Tercihlerin en başında gelecek markalardandır. Ayrıca yeni yılla beraber süper modelleri şimdiden görücüye çıktı.    

2019 Perde Fiyatları Ne Kadar?

Perde fiyatları tekstil ürünlerdeki zamlardan etkilenerek fiyatları artırıyor. Metrekare üzerinden fiyatları değişmektedir. Ayrıca perde tiplerine göre de bu değişiklik göstermektedir.

  • Tül perde fiyatları: Metrekare fiyatları 15 ile 30 Tl arasında değişmektedir.
  • Zebra perde fiyatları: Metrekare fiyatları 20 ile 30 Tl arasında değişmektedir.
  • Stor perde fiyatları: Metrekare fiyatları 17 ile 32 Tl arasında değişmektedir.
  • Fon perde fiyatları: Metrekare fiyatları 35 ile 135 Tl arasında değişmektedir.
  • İp perde fiyatları : Metrekare fiyatları 18 ile 1-24 Tl arasında değişmektedir.

Kaynak: https://kombinkadin.com/2018-2019-yilinin-en-iyi-perde-modelleri-ve-fiyatlari/

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir