Genç Odası Dekorasyonu

Newjoy’un Yeni Model Genç Odası Takımları

Newjoy, Öner Modüler Mobilya San. Tic. A.Ş.’ne ait bir markadır. 1986 yılında kurulan şirket halen Sakarya’nın Hendek mevkiinde 57 bin metre kare alanda üretimine devam etmektedir.

Newjoy genç odası takımları ile çok özel modellerin üretimine imza atmaktadır. Ürünlerde kullanılan hammadde kalitesinden işçilik ve teknolojinin sağladığı uygulama avantajlarını çok iyi değerlendiren tasarım ekibi ile Newjoy markası, alanında çok özel bir noktaya gelmiştir. Newjoy takımlarını kısaca incelersek;

Newjoy Nautica Genç Odası

Kırmızı, lacivert ve beyaz üzerine kurulu bu özel tasarım, denizci teması ile öne çıkıyor. Karyola, komodin, şifonyer, çalışma masası, üç kapılı dolap, denizci halısı, denizci lambaları, ortopedik yatak çeşitlerinden yatak örtüsüne kadar her ayrıntı düşünülmüş durumdadır. Ekleyip çıkarabileceğiniz üniteler olmakla birlikte takımın neredeyse tamamı için ortalama 5 bin TL gibi bir fiyat oluşmaktadır.

Newjoy Laura Genç Odası

Küçük hanımlara hitap eden bu model country tarzında sade, klasik ve oldukça romantik bir modeldir.

Bu takım da Newjoy markasının genel prensibine uyarak halısından nevresimine her ayrıntısı düşünülüp tasarlanmış bir modeldir

Newjoy genç odası modellerinde fiyatlar ortalama olarak birbirine yakın seviyededir. Seçenekleri olan ünitelerden oluşturulan eksiksiz bir Newjoy takımının fiyatı 5 – 6 bin TL arasındadır. Yine ürünlerin kalitesi de her açıdan standart üstünde tutulmaktadır. Birer cümle ile modellerde değinmeye devam edelim.

Golfstar Genç Odası

Golf sporunu tema alan takım çok ince detaylara kaliteli bir işçilikle işaret etmektedir. Bir prestij ürünüdür. Ürün için yine ünite kombinasyonu hazırlanabilir.

Captain Oda Takımı

Korsan temalı takım, fantastik etkisini modern çizgilerle çok iyi kombine etmektedir. Yine halısından lambasına dek her ayrıntısı düşünülmüş bir takımdır.

New Land Genç Odası

Sıcak, modern, doğal ve rahat. New Land modelini tanımlayacak kelimeler bunlar. Sehpa, komodin, çalışma masası, aklınıza gelecek her detayda seveceğiniz özel bir detayla karşılaşıyorsunuz.

Ocean Genç Odası

Bir başka denizci modeli, bu kez çok daha özel detaylarla hazırlanmış. Takımın fonksiyonel ayrıntıları her aşamada kaptanına özel bir keyif vaat ediyor.

Butterfly Genç Odası

Yine genç hanımlara hitap eden çok fantastik bir ürün. Kelebek teması ince ayrıntılara çok huzurlu ve kaliteli bir hava katıyor. Prensesler özel alanlarında oldukça eğlenceli vakit geçirecekler.

Vento V10 Red Oda Takımı

Halıdan saate kadar tasarlanmış yataklı arabası ile çok eğlenceli bir model. Arabanın gerçekçiliği, kırmızının, siyahın, grinin ve sarının müthiş uyumu odadaki eğlenceyi kat kat yükseltiyor.

My World Oda Takımı

Spotlu kapak ve çekmeceler, led aydınlatmalar, son derece etkileyici ince detaylar.  Ayrıntılarda kullanılan dünya temalı vitray desenler özel bir zevki vurguluyor.

Newjoy Ranza Sistemleri

Modellerle uyumlu ranzaların yanı sıra standart Newjoy ranzası son derece kullanışlı ve kaliteli bir öneridir. Çift yataklı ya da oyun parklı tercih edilebilen ranzaların fiyatları bu sıra ile 1390 TL ve 1090 TL olarak tespit edilmiştir.

En önemli ayrıntıyı söylemeden bitirmeyelim. Newjoy, kalitesine öyle güvenmektedir ki ürünlerini 7 yıllık bir garanti kapsamında satmaktadır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir