Genç Odası Dekorasyonu

Newjoy Modern Genç Odası Takımları

Bu yazımızda sizlere newjoy modern genç odası hakkında kullanışlı ve yararlı bilgiler vereceğiz. Yeni model genç odası takımları artık daha modern yapısı ile hem daha kullanışlı hala geldi, hem de farklı tasarımlara yer verilmektedir. Genç odası takımları aslında seçimler konusunda daha dikkatli olunması gereken odalardır. Odamızın boyutları ne olursa olsun düzgün ve mantıklı yapılan alışverişlerimiz ile odayı büyük ve görseli yüksek gösterebiliriz.

Gençlerin tam istediği gibi bir model olan newjoy modern genç odası takımlarından bahsedelim biraz sizlere. Newjoy İngilizce terim olmasına karşın artık çokça herkes tarafından kullanılmaktadır. Türkçe karşılığı yeni zevk anlamına gelmesi azda olsa konumuzun ipuçlarını vermektedir. Newjoy odalar eski genç odalara göre daha modern olmasıyla gençlerimizin daha çok dikkatini çekmektedir. Hem de aslında oldukça ucuz.

Ebeveynler ile gençlerin ortak noktada buluşabilecekleri odalar olan newjoy modern genç odası takımları farklı renk seçenekleriyle de gönlünüze taht kuracağına eminim. Newjoy genç odası takımlarının içinde bulunan ranza, dolap, çalışma masası, gibi farklı modelleriyle ilgimizi çekmekte. Newjoy ranza modellerini konforları ile dikkatimizi çekmekte.

Aynı zamanda fonksiyonel olan newjoy genç odası takımları bu sayede daha çok tercih edilmekte. Sırada maddeler halince size kısa ve öz bilgileri aktarma istedik.

Newjoy modern genç odası takımları içinde yer alan mobilyalar nelerdir?

Tek kişilik ya da çift kişilik ranza.

Merdiven şeklinde çekmeceli şifonyer.

Yatağa monteli 2 kapaklı dolap.

Modern aydınlatma alt ranza.

Alt ranza düzeyinde küçük çalışma masası ve daha birçok değişik model…

Newjoy modern genç odası takımları tercih edilmesi sebebleri nelerdir?

Küçük ve dar olan odaları daha kullanışlı hale getirmek.

Daha konforlu mobilyalar olduğu için.

Diğer takımlara göre daha hafif ve sağlam olması.

Daha farklı tasarımları sayesinde görseli zengin olması.

Ağır hantal eski model takımlarına göre daha ucuz olması.

Newjoy modern genç odası takımları fiyatları nedir?

2.500 ile 20.000 arası her bütçeye göre ve içindeki farklı mobilyalara göre fiyatları değişmektedir.

Newjoy modern genç odası takımları renk seçenekleri nelerdir?

Daha çok beyaz ve mavi tonları sıklıkla kullanılsa da şimdilerde gençlerin renkleri göz önüne çıkmakta. İlginç gelebilecek renkler özellikle siyah, nar çiçeği rengi gibi renkler kullanılmakta. Tabi siz istediğiniz rengi söylediğiniz zaman çoğu yer yapmakta.

Newjoy ranza modelleri seçenekleri nelerdir?

Dolap içine gizli ranza.

Çift katlı istenirse ortasında dolapla beraber monte çift katlı yatak.

-Ana yataktan doğan alttan çıkarılarak tekrar yeni bir yatak oluşturan yatak.

Duvara monte güvenlikli açılıp kapanabilen yer tasarrufu sağlayan yatak.

Yani sizleri anlatabildiğim kadarıyla hem konforlu hem kullanışlı hem ekonomik bütün özellikleri tercih edilmesi olağan newjoy modern genç odası takımlarını Google de kısa bir araştırma sonucu alabilirsiniz. Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere…

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir