Düğün Paketleri

Modalife Country Düğün Paketi İçeriği

Evlenmek üzere olan ya da yeni evli bir çiftseniz bütçenize uygun, kaliteli ve şık mobilya alternatiflerini incelemek ve en iyisini seçmek için muhtemelen bu süreçte oldukça vakit harcıyorsunuzdur. Mobilya mağazalarında istediğiniz takımları ayrı ayrı almak size daha pahalıya mal olabilir; çoğu mağaza da sizler için özel düğün paketi seçenekleri hazırlar. Modalife Mağazalarındaki düğün paketleri hem uygun fiyatlarıyla hem de kaliteleriyle yeni evli çiftlere bu dönemde oldukça uygun gelebilir. Tarzınıza, evinize ve stilinize göre seçim tabiki size kalmış. Biz bu yazımızda size Modalife Country Düğün Paketi seçeneğinden bahsedelim:

Modalife Country Düğün Paketinde Neler Var?

Evinizde doğallığı, sadeliği, sıcak ve huzurlu bir ortamı seviyorsanız Country tarz mobilya seçimleri tam size göre olacaktır! Modalife Country Paketinde şifonyer, TV ünitesi, masa, konsol, üçlü koltuk, gardırop, berjer, komodin, başlık bulunmaktadır. Pakette Sahra Midi Koltuk Takımı bulunur ve koltuklar yataklıdır. Paket yatak odası, koltuk takımı ve yemek odasından oluşmaktadır. Bütün takımlar özel olarak Country tarzı yansıtacak şekilde tasarlanmıştır. Aksesuar ve yataklar paketin içeriğine dahil edilmemiştir.

Düğün Paketlerindeki İndirimden Yararlanabilirsiniz

Country Mobilya Düğün Paketleri  indirimleri sizin için güzel bir fiyat avantajı yaratabilmektedir. Modalife kendi özel üretimini yaptığı için birçok mağazadaki ekstra fiyat eklemeleri bu mağazada bulunmamaktadır. Bu yüzden Modalife Mağazalarında fiyatlar daha uygundur. Gerçekten şık ve zarif bir tasarıma sahip olan Country tarz mobilyaları düğün paketinde satın aldığınız zaman 8.800.00 TL ödeyerek kara geçmiş olursunuz.

Ayda 239 TL Taksit Avantajı

Evlilik öncesinde birçok detay ve masrafla uğraşmak zorunda kalırsınız. Evinizin mobilyalarını ayda 239 TL taksitle tamamlama şansına sahipsiniz. Modalife Country Düğün Paketine sahip olmak için aylık 239 TL taksitle ödeme planı oluşturmak da evlilik öncesindeki seçenekleriniz arasında yer alıyor.

Hızlı ve Güvenilir Teslimat

Modalife Markasında siparişleriniz depodaki ürünler arasındaysa 1 gün gibi kısa bir sürede teslimat işlemleri gerçekleşmektedir. Nakliye ve kurulum işlemleri için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

2017 Düğün Paketi Kreasyonları

Country Düğün Paketi satın aldığınızda, satış sonrası işlemleriniz için de firma memnuniyet garantisi vermektedir. Modalife 2017 kreasyonları genel itibariyle şık ve kaliteli bir görünüme sahiptir. Bütçenize uygun kaliteli ürünler arayışı içindeyseniz bu mağazaya da göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir