Ev Dekorasyon Fikirleri

Fotoğraflı Ev Dekorasyonu Listesi

Yaşadığımız ortamın, en az giyim tarzımız gibi bizi ve yaşam tarzımızı yansıtması hepimizin en ortak noktalarından biridir. Bu bölümde sizlerle birkaç pratik ve yol gösterici ev dekorasyon resimli örnekleri paylaşacağız.

  • Sonbaharda ormanda toplayacağımız dallar yaşam alanımıza farklı bir renk katabilir. Dekorasyon renklerimize uygun olarak renkli veya sade vazolar ile dekore edilebilir. Hem ekonomik hem de pratik olan bu tasarım olacaktır.
  • Yeni eve taşındığımızda veya mobilyalarımızı değiştirdiğimizde duvarlarımızı nasıl doldurmamız gerektiğini bilemeyiz. Aylarca hatta yıllarca o duvarlar boş kalabilir. En pratik ve bizi yaşatacak bir fikir biz vermiş olalım. Eski anılarınızın bir albüm içerisinde kalmasındansa duvarınız da göz önünde olması da hepimizin tercih edeceği bir tasarımdır.
  • 1+0 bir eve taşındınız aslında bu ev büyüklük olarak tam size göre ancak yaşam alanlarını ayırmak istiyorsunuz. İşte bunun için en şık ve ekonomik yolu paravan olacaktır. Ahşap açıkçası hem daha kaliteli hem de daha sıcak bir tarz yaratacağını düşünüyorum.
  • Açık renkli döşemeler her zaman evi daha ferah ve de büyük gösterecektir. Özellikle bir çatı katını dekore etmeye çalışıyorsanız beyaz renk en ideal tercih olacaktır. Çatı katında en zor karar verilebilen ise aydınlatma seçimidir. Bunun için yine dekorasyonunun zıt renginde sarkıt bir aydınlatmanın seçilmesi çok şık olacaktır.
  • Çocuklarınız var ise 3-5 yaş sonrası oda dekorasyonu da önemli bir konu haline dönüşecektir.  Mevcut döneme ait idol birer çizgi film kahramanı olacaktır. Akşam uyumak bilmeyen minikleri en çok odaları uyku için ikna edebilecektir.  İşte bizim miniğinde tercih ettiği bir numaralı oda dekorasyonu. Her erkeğin rüyalarını süsleyen bir araba yatak ve halk kahramanımız şimşek mcqueen  Odalarınızı ayırmak veya  uykuya ikna etmek için bizden size dekorasyon tavsiyesi olacaktır.
  • 3-5 yaş sonrası ise artık idol sadece kendileridir. Kendi tarzları kendi seçimleri vardır. Erkekler mavinin kızlar pembenin hakkını verir duruma gelecektir. Pembe yatak örtüleri, pembe bir halı tüm gün odalarında sıkılmadan geçirmeleri için iyi bir yöntem olacaktır.
  • Banyo dekorasyonunda ahşap tercih edenlerden misiniz? Ahşap ve taşın uyumu her dönemde her türlü “gideri” olan bir dekorasyon yöntemidir. Birkaç küçük yeşillik ise ortam birazda renk katacak ve yumuşatacaktır. Ev dekorasyon resimli banyo örneklerinden yeşil alan kullanımı için farklı fikirler alınabilir.
  • Son dönemlerde kırlentler özellikle oturma odası dekorasyonları için hem ekonomik hem de çok şık tercihlerdir. Koltuklar ile zıt renklerde seçimi ortamın daha da şık olmasını sağlayacaktır. Piyasada çok rahat farklı renklerde, pullu, taşlı çeşitleri temin edilebilmektedir.

Ev dekorasyon resimli birkaç örneği sizlerle bu yazımızda paylaştık. Mutlu ve huzurlu bir yaşam alanının ne kadar pahalı veya şık olduğundan değil kendimizi en doğal ve rahat hissettiğimiz bir ortamın olduğunu unutmamız gerekir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir