Bebek ve Çocuk Odası Dekorasyonu

Doğtaş Bebek Odası Takımları

Bebek odası takımları son zamanlarda diğer mobilya takımlarından daha özenli, daha şık tasarlanmaya başladı. Modern zamanların yeni aile üyeleri çok şanslı. Daha kendileri dünyaya gelmeden odaları çoktan hazırlanmış oluyor bile. Birbirinden şık ve özenli mobilya takımları, heyecanla sahiplerini bekliyor.

Kanserojensiz, sağlıklı malzemeden yapılmış bebek mobilyaları

Bebek odası takımı seçerken tasarım özellikleri yanında yapımında kullanılan malzemeler de ayrıca önem arz ediyor. Bebekler belli bir yaşa gelene kadar bu mobilyaları kullanıyor. Onlara dokunuyor o mobilyaya dokundukları ellerini ağzına yüzüne götürüyor. Sürekli oynadıkları oyuncaklarını da bu mobilyaların üzerinde yanında tutacakları için, zehirsiz, kansorajen madde içermeyen ürün kullanımları oldukça önemli bir hale geliyor. Doğtaş mobilya, tasarım ve üretiminde bu tarz ürün kullanmamaya özen gösteriyor.

Bebeklere huzur veren anne kucağı gibi yumuşacık renkler

Kaliteli malzemelerle hazırlanmış doğtaş bebek odası takımları, bebeklerin dikkatini çekecek ancak onları yormayacak renklerde tasarlanıyor. Son dönemlerin de en trend renklerinden olan lila, uçuk pembe, açık mavi gibi pastel ve soft renkleri tercih ediyor. Açık tonlardaki soft renkler, bebeklerin kendini daha güvende hissetmesini sağlarken aşırı dikkat çekici olmadığı için kolay uykuya dalmalarını sağlıyor. Ayrıca açık renk duvarlar ve mobilyalar, pencereden giren ışığı yansıtarak odanın hep aydınlık ve ferah olmasını sağlıyor.

Anne yatağı yanı beşik ve karyolaları da takımlarda yerini alıyor

Estetik ve şık tasarımlarının yanında yedi yıl da garanti veren Doğtaş Mobilya, bebek odası takımlarında ayrı bir odada kullanılabileceği gibi anne yatağı yanı yatağı olarak da kullanılabilecek ürünler hazırlıyor. Bebek odası takımları , en az Doğtaş genç odaları kadar kendi içinde hem model hem de renk bakımından çeşitlik gösteriyor.

Bir bebek odası klasiği; uçuş uçuş cibinlikler.

Yeni nesil yatak odası takımlarında da tercih edilen cibinlikler, bebek takımlarının en güzel parçalarından biri. Sadece sinekleren korunmak yerine artık dekorasyonun en estetik parçalarından biri olarak görülen cibinlikleri, beyaz renk tonlarından seçebilirsiniz. Odanın duvar renklerine bağlı olarak uçuk pembe ya da uçuk mavi gibi renk tonları da oldukça güzel bir tercih olabilir.  

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir