Ev Dekorasyon Fikirleri

Tek Odalı Ev Dekorasyon Örneği

Tek odalı evler genel itibariyle stüdyo daireler diye tabir ettiğimiz evlerdir. Bu dairelerin çok büyük olmadıkları göz önüne alınırsa dekorasyon için çok iyi tasarlanmaları gerekir.

Bu küçük ve şirin daireleri de ince dokunuşlar yaparak rahat ve huzurlu olduğumuz bir alana çevirmemiz de sizlerin elinde bir şeydir. Mutfak, oturma odası, iç içe olan bu dairelerde ilk önce yatak olan bölümünün etrafına yatağınızın rengine uygun perdelerle çevirmeli ve o alanı kapatmalısınız. Çünkü görünüş açısından hoş durmayabilir. Odayı hem yemek odası olarak kullanacağınız için odada sadece çok yer kaplamayacak eşyalar tercih etmelisiniz. Odaya sadece üçlü koltuk ve koltuklarla uyumlu ortaya yemek masası koyarsanız şık bir görünüş elde etmiş olursunuz. Duvar kağıtları ve mobilya takımları açık renkler tercih edilmeli çünkü odanızı daha geniş gösterir ve odaya girenlere iyi bir algı vermiş olur. Bir de mobilyalarınızı çok fonksiyonlu seçin alandan daha da faydalanmış olursunuz. Cam kenarları açık olmalı ve tercih edilen perdeler hafif olarak seçmelisiniz ferahlığınız açısından sizleri mutlu eder.

Evlerimizde önemli olan büyüklük yada küçüklük değil bu alanları nasıl değerlendirdiğimiz önemlidir. Çeşitli araştırmalar yapıp hem asilliğinize hem de karakterinize uygun dekorasyonlar yapabilirsiniz.

Tek Odalı Ev Dekorasyon Örneği Resim Galerisi

rn

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir