Genel Dekorasyon

Epoksi Zemin Kaplama Nedir? Nasıl Yapılır?

Epoksi zemin kaplama genellikle beton zemin üzerine uygulanan epoksi reçinesinden yapılan zemin kaplama çeşididir. Epoksi reçinesinin en önemli özelliği direncinin çok yüksek olmasıdır. Evlerde epoksi zemin kaplama son yıllarda oldukça yaygın kullanılmaktadır. Zeminlere parlak canlı ışıl ışıl görüntü vermektedir. Rahat temizlenmesinden leke bırakmayan yapısından dolayı kullanım alanını daha da genişleteceğe benziyor. 

Epoksi Zemin Kaplama Nasıl Yapılır?

Epoksi zemin kaplama yapmak için betonun zeminin düz kir ve tozdan arındırılmış olması gerekir. Zemin çeşitli asitlerle pürüssüz hale getirilmelidir. İşlem yapmak için reçine ve sertleştirici madde karıştılır. iki kat malzeme uygulama için yeterli olacaktır. 3d epoksi zemin kaplamaların büyüleyici bir görüntüsünün olduğunu bilmnizi isteriz.

Epoksi Zemin Kaplamaları Nerelerde Kullanılır?

Mutfak zemininde kullanılan gökkuşağı desenli 3d epoksi zemin kaplama örneğidir.

Okul zemininde kullanılan parlak epoksi zemin kaplama modelidir.

Lokanta ve kafelerde kullanıma uygun mermer görünümlü epoksi zemin kaplama modelidir.

Dış mekanlarda çok rağbet gören epoksi zemin kaplama modelidir.

Muhteşem tasarımı ile dikkat çeken salon dekorasyonunuzda kullanabileceğiniz 3d zemin kaplama modelidir.

Labaratuvarlarda hijyen sağladığı için tercih edilen epoksi zemin kaplama modelidir.

Çok farklı mekanlarda kullanılan 3d epoksi zemin kaplama fiyatları çeşit ve uygulanan kat miktarına göre değişiklik göstermektedir.

Çok canlı renklere sahip epoksi zemin kaplama.

Daha fazla epoksi zemin kaplama örnekleri için galerimizi inceleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir