Bebek ve Çocuk Odası Dekorasyonu

İstikbal Ranza Modelleri ve Fiyatları

Mobilyada çok değişik alternatifler sunan İstikbal markası son yıllarda çocuk ve genç odaları için yaptığı tasarımlarla dikkat çekmektedir. 2 ve üzeri çocuğunuz varsa İstikbal ranza modellerini incelemenizi tavsiye ederiz. Çok çocuklu ailelerde hem alandan tasarruf etmek için hem de şıklık ve estetiğin ön planda tutulması adına tasarlanan ranza modellerinin tüm ihtiyacınızı karşılayacağından emin olabilirsiniz. İstikbal ranza modellerini tek başına satın alabileceğiniz gibi ranzanıza uygun diğer mobilyalarla da kombinleyebilirsiniz. Şimdi gelin hep birlikte İstikbal ranza modelleri ve fiyatlarını inceleyelim.

Tamamı ham ağaçtan üretilmiş çocuk odalarınıza doğallık katacak olan ranza modelinin fiyatı 1500 liradır. Ranzanınıza uygun dolaplarla odanızın mobilyalarını tamamlayabilirsiniz.

İstikbal genç odası arayışında olanların çok tercih ettiği ranza modelini dilerseniz karşılıklı iki ayrı yatak olarakta kullanabilirsiniz. Modelin fiyatı 1600 liradır.

İstikbal genç odası fiyatlarını incelediğimizde hem fiyat olarak çok pahalı olmayan hem de tasarım olarak çok hoşunuza gideceğini düşündüğümüz modelin fiyatı 3800 liradır.

En çok tercih edilen İstikbal ranza modellerinden biri olana genç odası takımında kullanışlılık ön planda tutulmuştur. Bol çekmeceli olması çok hoşunuza gidecektir. Modelin fiyatı 3300 liradır.

Evlerimizin dekorasyonunda sadelikten hoşlansak bile çocuk ve genç odalarında renk arayışında oluruz. İşte tam aradığınız tarzda kullanışlı ranzalı genç odası mobilyası, çok beğeneceğinizi düşündüğümüz modelin fiyatı 3200 liradır.

Çok şık ve kullanışlı İstikbal ranza modellerini aşağıda yayınladığımız gelerimizden inceleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir