Salon Dekorasyonu

Yeni ve Kullanışlı Sehpa Modelleri

Evlerde olduğu kadar işyerlerinde ve ofislerde de en çok kullanılan mobilyalardan biri sehpadır. Dekorasyonlarda dekore etmek amacı ile olduğu kadar sağladığı fayda sebebi ile de çok tercih edilmektedir.

Büyük mekânlarda fazla kalabalık yapmadan ve göz yormadan kullanım kolaylığı sağlamaktadırlar. Renk renk, model model olabilen ve salon dekorasyonu için olmazsa olmaz sehpa modelleri de günümüz trendlerini takip etmektedir.

Sehpalar tek başına orta sehpası şeklinde olabileceği gibi 2’li 3’lü veya çoklu zigon sehpa modelleri ile yan sehpa modelleri ile kullanıcına rahatlık, şıklık sunmaktadır. Klasik tarzlarda olabildiği gibi modern tasarımlarda da karşımıza çıkmaktadır.

Evimizin, işyerimizin, mekânlarımızın tamamlayıcısı olan küçük mobilyalardan sehpa modellerine kısaca göz atalım;

Klasik Cam Sehpa Şıklığı

Cam özellikle hem klasik hem de modern tarz dekorasyonlarda kullanılan bir malzeme olması sebebi ile sehpalarda da farklı tarzlarda kendini gösterebilmektedir

Cam Sehpalarda Modern Şıklık

Klasik cam sehpalar yanında modern dizayn cam sehpalarda mekanlarınıza farklı ve değişik bir şıklık katacaktır.

Ağaç Dokusunun Sehpalarımızda Yarattığı Farklılık

Tahta malzemeden yapılmış sehpalar bir klasik olsa da gene de bir çok mekanın vazgeçilmezidir.

Her Malzemeden Yapılabilen Sehpalar

Sehpalarımızda artık her türlü malzeme rahatlıkla kullanılmakta ve mekânlarımızda farklı dokuların estetikliği elde edilebilmektedir.

Çift Kullanımlı Sehpalar

Hem puf olarak hem de sehpa olarak iki fonksiyonu da gerçekleştiren sehpalarda görsellik kadar kullanım kolaylığı da sağlamaktadır.

Klasiklerden Vazgeçemeyenler İçin Zigon Sehpalar

Zigon sehpa modelleri hepimizin bildiği bir klasiktir. Ancak klasik olmasına rağmen günümüzde halen en sık kullanılan sehpa modellerinden biridir.

Klasik ve Modern Çizgisinde Zigon Sehpalar

Klasik dememize rağmen artık modern tarz ve trendlerde dizayn edilen zigon sehpa modelleri de çok fazla bulunmaktadır.

İki Kullanım Şeklinin Birleşimi: Zigon ve Orta Sehpa Modelleri

Hem orta sehpa hem de zigon olarak kullanılabilen klasik veya modern tarzda birçok sehpa tasarımı bulunmaktadır.

Yan Sehpa Modellerinde Kullanım Kolaylığı

Yan sehpa modelleri çeşitli maddelerden dekorasyonu tamamlayan önemli unsurlardır. Her türlü koltuk veya berjer için farklı tasarım ve modellerde bulunabilir.

Sehpalarda Hayallerin Ötesi

Sehpalarda artık birçok malzeme tek başına kullanılabildiği gibi birkaç malzemenin bir arada kullanımı da vardır. Ancak son dönemlerde sehpaların dizayn ve tasarımlarında da farklı yaratıcı düşünceler kendini göstermektedir. Sehpanızın altında bir akvaryum nasıl olur?

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir