Salon Dekorasyonu

Yeni Trend, Gri Koltuk Dekorasyonu

Tasarımda söz sahibi markalar kendi koleksiyonlarını tarzlarına göre kategorilendirdikleri gibi renklerine göre de kategorilendirmeye başladı. Aslında bunu direk olarak değil de daha çok renk tonu veya tarzı olarak kategorilendiriyorlar desek daha doğru olur. Yeni trend, gri koltuk dekorasyonu son zamanlarda en ön plana çıkan salon dekorasyonlarından bir tanesidir. Gri renk soğuk ve mesafeli duruşu sebebiyle salonlarda, oturma odalarında yani klasik ev dekorasyonlarında kendine fazla yer bulabilen koltuklar değillerdi. Ancak zaman içerisinde modern dekorasyonun özellikleri klasik dekorasyon anlayışımızı temelden etkilediği için önenmli değişiklikler oldu. Artık gri renk ve tonları hayatımızın her anında karşımıza çıkabilen popüler renk tonları haline geldi. Bu renk tonunu her yerde görebilirsiniz ya da her yerde karşınıza çıkabilir. Salon dekorasyonlarında kullanılmaya başlanması sadece sosyal hayatın parçası olan yerlerde değil tüm hayatımızın alanlarında kullanıldığı anlamına geliyor. Bu sebeple de önemli aslında.

Gri renk koltuk kombinasyonları

Salon dekorasyonunun en önemli ögesi olan koltuklarımızı veya koltuk takımlarımızı birbirinden farklı renklerden oluşan kombinlerle de hazırlayabilirsiniz. Bu tamamen sizin belirlemiş olduğunuz tema veya dekorasyon tarzına bağlıdır. Isterseniz sadece gri renklerde koltuk takımları isterseniz de gri rengini destekleyen ona canlılık ve dinamizm katan hareketli renk tonları kullanabilirsiniz. Gri, siyah ve beyaz renklerin karışımından oluşan bir renk tonudur. Ne siyah kadar koyu ve ciddi ne de beyaz kadar açık ve kucaklayıcı bir havası vardır. Ortalarda bir yerde değişik bir tarzı olan renk, salonlarınızı ve oturma odalarınıza mesafeli ancak sıcak bir hava katar. Hardal sarısı, turkuaz cam göbeği rengi gibi sıcak renk tonları grinin bu mesafesini kendi içinde yok edip ortamı daha hareketli yapar.

Gri koltukları hangi renk berjerlerle tamamlayabiliriz?

Eğer yeriniz varsa bir salonu veyahut oturma odasını tek düzelikten çıkarıp renkli bir hale sokmanın en güzel yolu renkli berjerler kullanmaktır. Istediğiniz tüm renklerde çeşitli tasarımlara sahip berjerleri bu salonlarda kullanabilirsiniz. Gri koltuk ile uyumlu halı modelleri de size bu oda dekorasyonlarındaki diğer detaylar hakkında bilgi verecektir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir