Oturma Odası Dekorasyonu

Yeni Sezon Enza Home Oturma Grubu Modelleri

Enza hıme oturma grubu modelleri yeni sezonda bir çok markayı geride bırakacak şıklıktaki tasarımları ile son derece iddialı. Enza home bu sezonda farklı renk kombinasyonlarını ön plana çıkarıyor. Iddialı renklerin bir arada kullanıldığı tasarımlarda hardal sarısı, cam göbeği, turkuaz rengi gibi çok kullanılmayan iddialı renkler oturma grubu modelleri içerisinde yerlerini alıyor. Marka oturma grubu tasarımlarında özgün olmayı, diğerlerinden ayrışmayı da artı bir özellik olarak vurguluyor. Ev dekorasyonu artık tamamen özen gerektiren, insanların yarıştığı hakkında birbirlerinden fikirler ve tavsiyeler aldığı bir konu haline geldi. Bir süre öncesine kadar zenginlerin iç mimar veya dekoratörler ile anlaşması ve onların tüm düzenlemeleri yapması üzerine kurulu düzen değişti. Artık herkes kendi evinin dekorasyonunu yapmak istiyor. Arkadaşları evine geldiğinde burayı ben dekore ettim, bunu ben tasarladım diyerek bununla övünüyor. Dekorasyon konusu herkesin yapmaktan keyiif aldığı güzel bir konu olarak hayatlarımızda yerini alıyor.

Yeni sezon enza home oturma grubu modelleri, kendi dekorasyonunu kendi yapmak isteyenlere farklı fikirler sunmaya hazırlanıyor. Kendi içerisinde bir çok koleksiyon çıkaran marka her tarza, her büyüklüğe hitap eden mobilyalar tasarlıyor. Mekanların daha geniş ve daha ferah görünmesini sağlamak için farklılıklar ortaya koyuyor. Ayrıca enza home mobilyalarında özellikle bu yıl fonksiyonellik aşırı derecede önde. Bu yılın koleksiyojnları içerisinde üç temel tarz vardır. Klasik, retro ve tabiki modern. Bu üç tarzdaki mobilya koleksiyonları da tarzına, dönemine ve stiline uygun renk tonlarından oluşuyor. Biraz önce yazının başında da bahsettiğmiz gibi iddialı renkler de bu yılki koleksiyonlarda mevcut.

Enza home milena oturma grubu bir çok renk tonuna sahip. Bu yılın tarz mobilya gruplarından biri olan bu koleksiyonda farklı kumaş özelliklerine sahiip farklı oturma grupları da var. Yeni sezon enza home oturma grubu modelleri içerisindeki en zengin ve en şıık koleksiyonlardan biri olan milena oturma gruplarını jasmine ve elena oturma grupları takip ediyor. Galerimizde örneklerini görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir