Diğer

Yeni Nesil Cafe Dekorasyon Örnekleri

En modern cafe dekorasyon örnekleri en özgün olan örneklerdir. Güç geçmiyor ki yeni bir cafe yeni bir kahve dükkanı veya yeni bir restoran açılmasın. Her biri kendine has tarzı, her biri kendine has dekorasyonu ile bugün açılıyor kısa zaman sonra kapanıyor. Tabi bir çok yer de uzun süre kalmayı başarıyor biz hızla açılıp kapananlardan bahsediyoruz. Yeni nesil cafe dekorasyon örnekleri ne kadar yaratıcı, ne kadar farklı ve ne kadar özgün yani benzersizse o kadar başarılı oluyor. Pazar kahvaltısı için gittiğiniz herhangi bir cafenin mükemmel bir kahvaltısı olsa dahi eğer o kahvaltı size iyi bir konsept içerisinde sunulmuyor ise, bulunduğunuz yerin dekorasyonu sizi mutlu etmiyor ise cafenin başarılı olma ihtimali çok zayıf. Starbuks gibi dünya devi bir nevi cafenin başarı geçmişine ya da başarı hikayesine baktığımızda, kurucusu bunun tamamen dekorasyon ile ilişkili olduğunu söylüyor. Insanlara diyor, çalışabilecekleri arkadaşları ile vakit geçirip evlerindeymiş gibi kofnorlu ve rahat bir şekilde sohbet edebilecekleri ortamlar yaratmak istedik. Dekoratif olarak oluşturduğumuz şey de bizi başarımıza götürdü.

Yeni nesil cafe dekorasyonları tahmin edildiğinden çok daha önemlidir. Bu yüzden herhangi bir yer açılmadan önce günlerce süren bir hazırlık, bir dekorasyon yapılır. Dekorasyonu yapmadan önce de trendlere hakim olmak için bir çok örnek incelemek gerekir. Imkanınız varsa mekan mekan gezerek yakından inceleyebilirsiniz. Ancak bu kadar zamanınız ve imkanınız yoksa en güzel internetten örneklerine bakmak. Biz sizin için hem ülkemizin en güzide yerlerinden hem de dünyanın çeşitli yerlerinden örnekleri bir araya getirdik. Galerimzde size ilham vericek çok güzel cafe dekorasyon örnekleri yer alıyor.

Cafelerin dekorasyonları ne servis yapılacağına bağlı olarak da değişir. Yemek servisi yapan cafelerin daha büyük masaları olması gerekirken sadece kahve ve tatlı servisi yapan bir mekanın masalarının büyük olması gerekmez. Aynı şekilde kahve dükkanlarının koltuklarının, çalışma alanlarının daha konforlu olması gerekir. Işıklandırmaların daha aydınlık olması gerekir. Restoran tarzı cafelerin ışıklandırması daha loştur.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir