Diğer

Yeni Evlilere Orjinal Ev Hediyesi Fikirleri

Yaz ayları düğünlerin en popüler olduğu zamanlardır. Her yerde bir düğün, bir kutlama. Tabi bu düğünlerin iki farklı hediye merasimi söz konusudur. Özellikle yeni evlenen çiftin yakınları düğün hediyesi olarak altın, para hazırladıktan sonra bunun bir de ev hediyesi kısmı vardır. Biz sizler için yeni evlillere orijinal ev hediyesi fikirleri hazırlayarak ekonomik ama eğlenceli çözümler sunmaya çalıştık. En güzel ev hediyeleri özellikle de yeni evlenen çiftler için orjinal ev hediyeleridir. Küçük mutfak aletleri, mikserleri, mutfak robotları her ne kadar kullanışlı olsa da sıkıcı hediyelerdir. Genç çiftler kendilerini şaşırtan, yeni ve farklı hediyelere bayılırlar. Eskiden yurt dışına giden herkes oradan enteresan burada bulamayacağımız tarzda hediyeler ile dönerlerdi. Artık bizim ülkemizde de bu tarz farklı ev hediyeleri bulmak çok kolay. Peki bakalım bu hediyeler neler olabilir?

En güzel ev hediyeleri en şaşırtıcı olanlarıdır

Çiftler özellikle de yeni evli çiftler birbirini tamamlayan kıyafetleri, mutfak eşyalarını, salon aksesuarlarını ya da yatak odası aksesuarlarını çok severler. Örneğin, çift kişilik uzanma battaniyesi romantik olduğu kadar da gerekli ve kullanışlıdır. Romantik olması desenlerinden ya da şekillerinden ziyade tasarımından kaynaklıdır. Aynı battaniyeyi kullanmak isteyen çiftlerin birbirine sarılması gerekir. Uzun kış gecelerinde evlerinde film ya da dizi keyfi yapmak isteyen çiftler için müthiş kullanışlı bir ev hediyesi olabilir. Bu battaniyeyi kalpli, üzerinde aşk sözcükleri olan ya da komik renkleri ve desenleri olan modelleri ile de bulabilirsiniz.

Hem romantik hem pratik hem kullanışlı

Yeni evli çiftlere hediye önerileri düşünürken romantik olmasına özen göstermek gerekir. Birbirine sarılan tuzluklar her ne kadar romantik olsa da artık klişele bir hale gelmiştir. Bu tarz mutfak eşyaları yerine birlikte kullanabilecekleri hediyeler daha makbuldur. Mesela iki adet sarılma yastığı hem komik hem de kullanışlı olur. Biri erkeği biri kadını temsil eden bu sarılma yastıkları çiftlerden herhangi biri bir sebeple uzak olduğunda diğeri bu yastıkla onunlaymış gibi hissedebilir. Daha fazla ev hediyesi fikri için yeni evlenenlere ev hediyesi fikirleri yazımıza göz atabilirsiniz. En orjinal ev hediyeleri ise galerimizde!

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir