Diğer

Yeni Evlenenlere Kullanışlı Ev Hediyeleri     

Ev hediyesi seçimi yapmak doğum günü için hediye seçmekten daha zordur, çünkü düğün hediyeleri önemlidir ve unutulmaz. Bu yüzden de herkes yeni evli çifte unutulmaz bir hediye almak ister. Yeni evlenenlere kullanışlı ev hediyeleri seçmek klasik, herkesin aklına gelen hediyeler seçmek demek de değildir aynı zamanda. Yani eğer siz unutulmaz olmak istiyorsanız, bu yeni evli çift sizin için çok özel insanlarsa hiç vakit kaybetmeden orijinal, yaratıcı ve farklı hediye fikirleri düşünmeye başlayın. Bakalım en yaratıcı ev hediyeleri neler olabilir.

Hem yaratıcı hem fonksiyonel olmak

Modern zaman tasarımcılarının odak olarak aldıkları iki nokta vardır, birincisi sade ve fonksiyonel olmak. Bir diğeri ise öncekilere benzemeyen yaratıcı bir şey oluşturmak. Modernizmin temel ögeleri olan bu yaratıcılık ve kullanışlılık ev dekorasyonlarında önemli duvar taşlarından biri haline geldi. Siz de yeni evlenmiş bir çifte son derece yaratıcı, unutulmaz bir ev hediyesi alabilirsiniz. Mesela, poşetler için poşetlik. Çok minik olmasına rağmen evde biriken poşetleri bir arada tutan aynı zamanda ihtiyaç olduğunda direk kullanım sağlayan bu poşetlik küçük ama fonksiyonel hediye örneklerinin başında gelir. Şık bir şarap sürahisi ki bu sürahiyi su ve tüm içecekler için kullanabilirler. Aynı zamanda ilerde eskidiğinde çok şık bir çiçeklik olarak da kullanabilirler.

Her eve lazım, duvar saatleri

Yabancı bir ülkeye seyehate çıktınız, hediyelik eşya bölümlerinde ülkenin özelliklerini temsil eden bir çok hediye bulabilirsiniz. Her yerde rahatlıkla bulabileceğiniz ilk iki ürün ise duvar saati ve lambadır. Duvar saatleri ister salon ister oturma odası ister mutfak olsun tüm odalar için gerekli ürünlerdir. Aynı şekilde lambalar da tüm odalar için kullanılan eşyalardır. Mutfak dolaplarında ihtiyaç oldukça ortaya çıkan mutfak robotlarından çok daha şık ve değerli olacak bu hediyeler sadece ev sahibinin değil evi ziyarete gelen herkesin dikkatini çekecektir. Ayrca ev eşyası hediyesi konusunda kullanışlı eşyaların yanında dekorasyona hizmet eden ve aynı zamanda kullanışlı olan eşyalar çok daha doğru bir seçim olur. Ev eşyası fikirleri konusunda daha fazla bilgi almak için yeni evlenenlere ev hediyesi fikirleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir