Salon Dekorasyonu

Yeni Bir Tarz, Siyah Koltuk Dekorasyonu

Koltuk takımlarının temel kullanım alanları salonlar ve oturma odalarıydı. Yükselen bir trend olan evde yemek yapma kavramı, mutfakların belki de salonlardan daha çok kullanılan sosyal bir alan olmalarını sağladı. Mutfaklar bu denli yoğun olarak kullanılmaya başlanınca da doğal olarak mutfakların alanı genişletildi. Küçük evlerdeki metre kare sıkıntısı da salonlarla mutfakları birleştirip açık mutfak kavramlarını ortaya çıkardı. Böylece ev ne kadar küçük olursa olsun ana mekanların mutfak ve salonun birleşmesi ile temel sosyalleşme alanları oluşturulmuş oldu. Bu açık mutfak kavramları doğal olarak salon dekorasyonlarını da derinden etkiledi. Salonlarımızdaki misafirden misafire açılan kapılar daimi olarak açık kalmaya başladı. Böyle olunca da krem rengi tonlarının bej rengi tonlarını kovaladığı, beyaz renginin bir bir tonunun keyifli bir salon ortamı hazırladığı günler geride kaldı. Bu temiz ve nezih dekorasyonların yerini daha çok gri ağırlıklı, siyah ağırlıklı koyu renk koltukların baş rolde olduğu dekorasyonlar almaya başladı. Biz de hiç zaman kaybetmeden hemen sizlere yeni bir tarz olarak , siyah koltuk dekorasyonu hakkında en güzel bilgileri hazırladık. Ayrıca siyah koltuk takımı mı olurmuş, odayı boğar o, karanlık yapar gibi ön yargılı cümleleriniz varsa baştan uyaralım, olay sadece koltukların rengi değil dekorasyon bir bütün olarak algılandığı için oda içerisinde yerleştirilen diğer tüm malzmeler de koltukların renk tonlarını gayet iyi dengeleyebiliyor. Bakalım nasıl?

Siyah koltuklar ve doğru ışıklandırma, mükemmel dekorasyon

Koltuklarınızın siyah olması duvarlardaki ışıkların soğurulacağı anlamına gelmez. Bir zamanlar gri tonları en kötü renk tonlarından biri sayılırdı ancak modern zaman dekorasyonlarında en sevilen renk tonlarından biri. Siyah bir koltuk dekorasyonunu ne ile dengeleyebilirsiniz, hangi tarz ışıklandırmalar bu tarz bir odanın ferah olmasını sağlar, ne renk tonlarında halılar seçmelisiniz gibi soruların tüm cevapları örnekleri ile birlikte galerimizde sizleri bekliyor.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir