Yatak Odası Dekorasyonu

Yataş Yastık Modelleri ile Beden Sağlığınızı Koruyun

İyi bir uyku çekmenin yolu öncelikle konforlu ve bedene uygun olan yatak malzemelerinden geçer. Uyku sürecine kolaylıkla geçmek için baş bölgesinin rahatlığı büyük önem taşır. Bundan dolayı yatak malzemeleri içerisinde yer alan yastık seçiminin özenle yapılması gerekiyor. Her yastık türü farklı özellik taşıdığından, herkesin anatomisine uygun yastık türü farklıdır. Boyun bölgesi hassas veya rahatsız olan kişilerin ortopedik modelleri, reflüsü olan kişilerin eğimli modelleri, stresli ve yorgun olanların ise yine kendilerine özel yastık türlerini tercih etmesi gerekiyor. Doğru yastık türü kullanılmadığı takdirde hem sağlık durumları bozulabilir hem de konforlu uykudan yoksun kalınır.

Ev tekstilinin öncü markası Yataş Bedding serisindeki yastık çeşitleriyle farklı talepleri ve ihtiyaçları karşılıyor. Dayanıklı ve kaliteli dolgu malzemeleri içeren ürünlerin birçoğu, makinede bozulmadan yıkanabilirken; Yataş’ın modern ev tekstili teknolojisiyle donatılarak üretilen ürünleri yumuşak, hafif ve insan anatomisine uyumlu fonksiyonlarda tasarlanıyor.

Reflü Hastalarına Özel Sünger Bloklu Yastık

Bazı tüketiciler, sağlık sorunlarından ötürü yüksek ya da üst üste dizilen yastıklarda yatma ihtiyacı hissediyor. Bu klasik yöntem kısmen çözüm olsa da, fazla yükseklikten ötürü kullanıcıların boyun bölgelerini rahatsız ediyor. Bu sorunu yaşayanların başında reflü hastaları geliyor. Yataş Bedding’in bu özel kullanıcılar için geliştirdiği ortopedik yastık modelleri sağlığı korurken bir yandan da rahat bir uyku uyunmasını sağlar. Medikal nitelikteki bu yastıklar yatış pozisyonunu ayarladığı için, mide asidinin yemek borusuna kaçmasını önlüyor. Sünger bloktan üretilen bu yastıklarda poly&cotton örme kumaşlar da kullanılıyor. Tam ortopedik olan ürünlerin 60 derecede yıkanabilen özel kılıfı bulunuyor. Yıkandığında ise bakterilerden tamamen arınıyor. Bu eşsiz modeller sayesinde geceleri mışıl mışıl uyurken, sabahları ise sağlıklı bir beden ile uyanabilirsiniz.

Yataş Bedding ile Maksimum Rahatlık

Alerji sorunu yaşayanlar tarafından daha çok tercih edilen elyaf yastık çeşitleri, kuş tüyü etkisi yaratıyor. Özel bir micro elyaftan üretilen bu modeller ısıyı 2 dakika içerisinde tamamen dağıtıyor. Dengeli yayılan basınç, boyun kaslarını maksimum seviyede gevşetiyor ve rahat bir uyku uyumanızı sağlıyor. Baskı uygulandığında yavaş yavaş baş ve boyun bölgesinin şeklini alıyor. Nemi mükemmel seviyede çeken bu elyaf yastık modelleri visco elastik etki gösterirken, en üst seviyede hacim ve yumuşaklık veriyor.

Yataş Bedding serisinde tüketicilerin vazgeçemediği yastık modellerinden biri de kaz tüyü yastık çeşitleridir. Gıdık tüyleri ile yumuşaklık, sırt tüyleri ile yaylanma sağlayan bu ürünler hijyenik yapısı ile de öne çıkıyor. Doğal ve sağlıklı olan bu ürünler hafif ve estetik özelliği ile dinlendirici bir uyku sağlıyor. Gece süresince vücut ısısını dengeleyen kaz tüyü yastık çeşitleri higroskopik özelliği sayesinde vücudun nem dengesini korur.

Zararlı Madde İçermeyen Ham Maddeler

Uyurken baş ve boyun bölgesinin konforunu önemseyen tüketiciler için tasarlanan visco yastık türleri ise ısıya duyarlı fonskiyonu ile baş-boyun bölgesinin şeklini alır ve vücuda uyum sağlar. Üst kısmındaki kanallı doku gece boyunca baş ve çevresine masaj yaparak uyku konforunu maksimum seviyeye çıkarıyor. 60 derecede yıkanabilen kılıfları bulunan bu yastıklar açık hücre teknolojisiyle geliştirilir ve zararlı CFC maddesi içermeyen özelliği ile sağlığınızı da korur.

Yorgun ve stresli bir hayat yaşayanlar içinse anti-stress yastık modelleri üretiliyor. Kumaşın içinde bulunan karbon teller vücutta biriken statik elektriği azaltarak kullanıcıların sabahları pozitif ve enerjik uyanmasını sağlıyor. Yastıklara takacağınız kılıflar bu fonksiyonu engellemiyor. Polyester elyaf dolgu içeren yastıkların kumaşı ise pamuk, polyester ve karbondan oluşuyor. Yeni nesil teknolojiyle fonksiyonel yastıklar geliştiren Yataş, kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. İnsan fizyolojisine uygun olarak üst kalitede tasarlanan Yataş Bedding ürünleri, sağlıklı ve konforlu uyku arayışında olan müşterilerini bekliyor : https://www.yatasbedding.com.tr/yastik

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir