Genel Dekorasyon

Yapay Şömine Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri

Soba kurmak, soba yakmak çoktan tarih oldu. Odun kömür yakmak hem evi hem doğayı kirlettiği için şöminelerde bile farklı yöntemler denenmeye başladı. Odun kömür yakmadan, is pas olmadan tıpkı gerçek şömine gibi görünen yapay şömine modelleri şömineli ev sahibi olmak da mümkün hale geldi. Dekoratif şömine modellerini salonlarda, yatak odası dekorasyonlarınızda ya da misafir odası dekorasyonlarınızda kullanabilirsiniz.

Dekoratif şömine modelleri ile dekorasyon fikirleri

Dekoratif şömine demek içerisinde gerçek odun kömür yakma alanı olmayan ancak dışarıdan şömine gibi görünen dekoratif ürünlerdir. Bu yapay şöminelerin içerisinde hiç bir fonksiyonu olmayan modellerin yanında ısı veren, led ekranlı şömineler vardır. Tıpkı elektrikli soba gibi çalışan, şöminede yatan odun sesini bile verebilen bu şömine modelleri oldukça farklıdır.

Salonlarınızda salonun orta kısmına konumlayabileceğiniz bu yapay şömineleri isterseniz yatak odalarınızda yatağınızın yanına yerleştirebilirsiniz. Yapay şömine fiyatları gerçek modellere göre oldukça ekonomiktir. Evinizde şömine yerleştirebilecek yer yoksa özellikle yapay modelleri kullanabilirsiniz. Eğer kaloriferli eviniz varsa ve ısıtmak için herhangi bir şey gerekmiyorsa dekoratif şömine modellerini sadece görsellik katması için de tercih edebilirsiniz.

Çaşitli yapay şömine modellerinin ev dekorasyonunda nasıl kullanılabileceğine dair değişik çalışmaları galerimizde görebilirsiniz. Beğendiğiniz modellerden ilham alabilir, kendi evinizde uygulayabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir