Genel Dekorasyon

Vizon Rengi İle Ev Dekorasyonu Fikirleri

Dekorasyonda asalet arayanların kullanabileceği bir kaç renk vardır, bunların başında da vizon rengi gelir. Vizon rengi ile ev dekorasyonu fikirleri sayesinde ışığa göre renk değiştirebilen, şık ve estetik bir dekorasyon sağlayabilirsiniz. Bu renk kahverenginin değişik bir tonudur. Kahverengi değildir griye kaçan ama içinde kızılımsı tonlar da bulunan çok özel bir renktir. Koltuk modellerinde ağırlıklı olarak kullanılır. Soft kadife kumaşlar ile deri koltuk kumaşlarında bile kullanılır. Bu renk tonunu oturma odalarınızda, yatak odalarınızda ya da salonlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Vizon rengini nötr renkler grubunda kullanabiliriz. Parlak bir renk tonu olmadığı için ışığa göre renk değiştirebilir. Açık renk tonları ile de gayet uyumlu olur. Krem rengi, bej rengi gibi ev dekorasyonunda çok sevilen ve sık sık kullanılan renkler ile bu renk tonunu birlikte kullanabilirsiniz. Vizon rengi ile ev dekorasyonu fikirleri bize hem mobilya seçiminde vizon rengi kullanımı konusunda hem de duvar ve tavan dekorasyonu renkleri seçimi konusunda bilgi verir. Koyu renk tonlarını büyük mobilyalarda tercih ettiğimiz zaman bu mobilyalar evimizi karanlık yapar.

Bu karanlık görüntüyü engellemek için de duvar renkleri ile, halı ve perde gibi önemli aksesuar renkleri ile ortamı aydınlatmak gerekir. Kahverengi ile tonlarının ev dekorasyonunda ne kadar büyük bir hakimiyeti olduğunu biliyoruz. Bu hakimiyet çok uzun yıllardır devam etmektir zaman içerisinde her ne kadar azalsa da yine de bir çok yerde karşımıza çıkar. Vizon rengi de kahverengi tonlarından biri olarak ondan rol çalmaktadır.

Evinizin dekorasyonunda kullandığınız vizon rengi tonu sizin kullanacağınız diğer yan renkleri belirler. Canlı ve sıcak bir ortam oluşturmak isterseniz o zaman mor, bordo turuncu ya da yeşil tonlarını kullanabiirsiniz. Bu renk tonları ne kadar canlı ise o kadar minimal halde bir eşya ile kullanmak gerekir. Daha pastel olanlarını daha büyük eşyalarda veya yüzeylerde kullanabilirsiniz. Vizon rengi ile ev dekorasyonu fikirleri ile yan renk olarak kullanılabilecek renk örneklerini galerimizde görebilirsiniz. Farklı fikirler edinmek isterseniz de diğer içeriklerimize bakabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir