Düğün Paketleri

Vivense Düğün Paketleri

Yıllarca hayalini kurduğunuz evlilik teklifini aldınız. Düğün tarihi belirleme, düğün salonu ayarlama, davetiye seçimi gibi oldukça stresli birçok karar verdiniz. Peki, bitti mi? Tabi ki de hayır. Şimdi beyaz atlı prensinizle yıllarca kullanacağınız mobilyaları seçme zamanı. Halen karar verme gücünüz kaldıysa işin en zevkli kısmı başlıyor. İsterseniz kendi kombinlerinizi oluşturup tarzınızı ve zevkinizi konuşturun, benim artık enerjim kalmadı bir de dolapla sehpayı birbirine uydurmaya çalışamam derseniz de hazır kombinlere bir göz atın. Ama ne yaparsanız yapın Vivense düğün paketleri hakkında bu seçeneklere göz atmadan evinizi döşemeyin. 

Öncelikle nasıl bir şey istediğinize karar verin. Ana temayı oluşturursanız işinizin daha da kolaylaştığını göreceksiniz. Düğün paketi fiyatları 8000 – 15.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca ilk alışverişe özel %5 indirim fırsatı da bulunmaktadır.
 

Sade Olsun Benim Olsun Diyenlere

Ahşapla beyazın uyumu ve küçük detaylara seçeceğiniz pastel renklerle mükemmel bir sadeliği yakalayabilirsiniz. Kulağa küpe niyetine; eğer seçeceğiniz mobilyalar yerden yüksek olursa temizlemeniz daha kolay olacaktır.

Gösterişli Olsun Bakanlar Bir Daha Baksın Diyenlere

Bu takımın star parçası kesinlikle koltuk takımı. Ayrıca orta sehpa, zigon sehpa ekiyle de şıklığının yanında kullanışlılığı ile de ön plana çıkıyor. Kulağa küpe niyetine; yatağınızın etrafının kumaşla kaplanması ufak yaralanmaları önleyecek ve kadınların korkulu rüyası çarşaf takmayı kolaylaştıracaktır.

Retro Sevenler Öne Çıksın

Televizyon ünitesinin tasarımıyla öne çıkan bu kombin retro modern sevenlere hitap ediyor. Özellikle renk dalgalarının görünmesi kahverengi sevenleri cezp edecek türden.

Hangi Devirde Yaşıyoruz Canım Modern Olmalı Diyenlere

Modern tasarımlardan hoşlananlar, özellikle görseldeki televizyon ünitesiyle modern dokunuşların keyfini çıkarın. Kulağa küpe niyetine; koltuk takımlarınızı koyu renk seçmeniz inatçı lekelerin görünmemesini sağlayacaktır. Gerçi Vivense düğün paketlerindeki koltuk takımlarıyla böyle bir sıkıntınızın olacağını sanmıyoruz ama olsun.

Tatile Çıkamıyorsam Tatil Havası Bana Gelsin Diyenlere

Özellikle mavi ile beyazın uyumuyla küçük bir sahil kasabasında yaşıyormuş gibi hissetmek istiyorsanız bu tasarımlara göz atabilirsiniz. Kulağa küpe niyetine; salonu küçük olanlar beyaz mobilyalarla ferah ve aydınlık bir ortam yaratabilirsiniz.

Vivense düğün paketleriyle bu stresli ama bir o kadar da keyifli süreci içinize sinerek atlatmanız dileğiyle, iyi alışverişler dileriz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir