Ev Dekorasyon Fikirleri

Uygulaması En Kolay 20 Farklı Vintage Tarzı Ev Dekorasyonu

Vintage tarzı ev dekorasyonu retro ve diğer tarz dekorasyonlarla karıştırılan, son zamanların en popüler dekorasyon tarzlarından biridir. En ekonomik imkanlarla uygulanabilen bu tarz oldukça pahalı antik eşyalar ile de uygulanabilir. Modern renklere sahip genç ve dinamik bir tarzı olmasının yanında oldukça ağır, durağan ve mesafeli bir havaya da sahip olabilir.

Vintage tarzı ev dekorasyonu denince akla ilk olarak soft parlak renkler gelir. Eskidiği için solmuş gibi görünen bu renkler canlı koyu yeşil, canlı koyu lacivert ve turkuaz hatta cam göbeği rengi tonları ile de kolaylıkla entegre edilebilen renklerdir. Eskitme görünümlü ahşap mobilyalarda asıl renk koyu kahverengidir. Modern ikea evlerinde kullanılan masif ahşap renkler vintage tarzı evlerde yer almaz.

Dekorasyonda vintage tarzı tüm odalara uygulanabilen bir tarz olmakla birlikte en çok salon ve yatak odasında kullanılır. Vintage mutfak dekorasyonu tasarlanması ve detayları bakımından aslında oldukça zordur. Buzlolabı gibi beyaz eşyaların da vintage tasarımlara sahip olması gerekir. Vintage tarzı beyaz eşyalar ise özel tasarım olduğu için oldukça yüksek fiyatlar ile satılır. Ancak salon, oturma odası ve yatak odalarında vintage tarzı çok daha kolay uygulanabilir.

Vintage dekorasyon ürünleri nelerdir?

Duvar kağıtları, sandalyeler, eskitme masalar, tablolar, bardak altlıkları, duvara asılan vintage renklerdeki panolar, çinko sürahiler ve vazolar. Bunların her biri evinizin tarzına tarz katan vintage dekorasyon ürünleridir. Tüm oda dekorasyonlarında kullanabileceğiniz bu ürünleri banyo ve tuvaletlerinize vintage bir hava katmak isterseniz de kullanabilirsiniz.

Galerimizde sizler için hazırladığımız, dünyanın bir çok yerinde kullanılan uygulaması en kolay 20 farklı vintage tarzı ev dekorasyonu örneğini görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir