Düğün Paketleri

Ucuz Düğün Paketi Nerede Bulunur ?

Yaz Geliyor, Düğün Sezonları Açılıyor

Düğünler için genellikle sıcak havalar tercih edilmektedir. Bunların yanı sıra düşünülen bir diğer konu ise elbette düğün masraflarıdır. Güzel geçen günleri bir anda unutup ne nasıl olacak, istediğim mobilya bulabilecek miyim? Gibi sorularla beynimiz heyecanı unutup, düğün telaşına kapılmaktadır. Peki en ucuz düğün paketleri nerede bulabiliriz.

Çiftlerimiz için ilk olarak tavsiye edebileceğim Mobilyam İngölden adlı resmi web sitesinde sunulan ucuz düğün paketleri arasındadır.

Almira Düğün Paketi

3 takımdan oluşmaktadır. Yatak Odası, Yemek Odası, Koltuk Takımı bulunmaktadır. Diğer takımlarımız arasında biraz da olsa hesaplıdır. Üstelik daha detaylı bilgi ve indirim halinde canlı destek panelinden yardım alabilirsiniz.

Normal Fiyatı: 8.900.00 TL`dir.

İndirimli Fiyatı ise 8.000.00 TL`dir. % 10 indirim içermektedir.

Safir Düğün Paketi

Aynı şekilde 3 takımdan oluşuyor. Yemek Odası, Yatak Odası ve Koltuk Takımından oluşuyor.

Normal Fiyat: 10.150.00 TL  

Harlem Yemek Takımı

Her takım gibi 3 takımdan oluşuyor. Yatak Odası , Yemek Odası , Koltuk Takımı dır.

Normal Fiyat: 11.100.00 TL

İndirimli Fiyat: 10.000.00 TL`dir.

Çok Satanlar

-Captiva Pembe Chester  Oturma Koltuk Yataklı Sandıklı 3+3+1  : 3.850.00 TL 

-Fetih Koltuk Takımı 3+3+1 : 3.100.00 TL

-Kuğu Koltuk Takımı 3+2 çok satan modeller arasında yer alan takımlardandır. Fiyatı ise 2.950.00 TL`dir.

Evlenirken En Çok Nelere Dikkat Edilmelidir?

Evlenirken ilk önce planlar kurulur. Evlilik telaşına girilir. Davetiyeler , düğün yapılacak alan , gelinlik , damat ve en önemlisi yuva kurmak için ev ve evin içinde yer alacak eşya seçimleridir. Birçok masraf içinde olunduğundan çok bütçe sarsmadan ucuz düğün paketi araştırmaktır. Hem istenilen hem de cebe uyucak fiyatlar araştırmaya geçilir.

Ekonomik ve Konforlu Mobilya Nereden Bulabiliriz?

Başında da belirttiğim üzere ucuz düğün paketleri mobilya kampanyalarını bulabilmek ve birçok seçenek bulabilmek için Mobilyam İnegöl’den bakabilirsiniz.  

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir