Salon Dekorasyonu

Tel Kırma Örnekleri Salon Takımı

Çeyiz hazırlığında olan genç kızlarımız için en yaratıcı tel kırma örnekleri salon takımı modellerini bir araya getirdik. Bu takımlar, hem sizin yaratıcılığınız ve el becerinizi geliştirmenize yardımcı olur hem de evinizde herkesin evinde olmayan orijinal akseuarlar olmasını sağlar. Ev dekorasyonu, temel mobilyalar dışında aslında akseuarlar ile desteklenen, zenginleştirilen bir konudur. Yani siz ne kadar kendi fikirlerinizi katarsanız o kadar gelişir, zenginleşir.

Salon takımlarından duvak modellerine kadar her yerde

Tel kırma örneklerine bakarken aslında bunun ne kadar geniş bir kullanım alanı olduğunu görüyoruz. Duvak modellerinden tepsi örtülerine, masa örtülerinden namaz örtüsü denilen geniş baş örtülerine kadar her yerde kullanıldığını görüyoruz. El emeği göz nuru bu el işi de diğer tüm el işleri gibi meşekkatli ancak aynı zamanda eğlenceli de. Çok sevdiğiniz bir dantel modelini ya da motifini bile tel kırmaya uyarlayabilirsiniz.

Tel kırma malzemeleri

Tel kırma işlemi için özel teller satılmakta. Bu telleri altın rengi, bronz rengi ve gümüş rengi tonlarında bulabilirsiniz. Kullanacağınız kumaşın rengine göre seçebilirsiniz. Ancak bu renkler içerisinde en çok kullanılanı genelde gümüş rengidir. Sararak yapabileceğiniz gibi bir çok yöntemle bu uygulamayı yapabiliyorsunuz. Teli üzerine işlediğiniz gözenekli tülün rengi de telin rengini seçme konusunda belirleyicidir. Diğer tel kırma malzemeleri ise, gümüş tel kırma iğnesi, tel kırmayı yapmak için kasnak, telleri kesmek için kesici bir tel makası. Telleri uygulama yapmadan önce kesip hazırlamak uygulamayı kolaylaştırır.

Hazır tel kırma fiyatları

Tel kırma uygulaması dediğimiz gibi zor ve dikkat gerektiren bir uygulama. Bunun için de uzmanları tarafından yapılmış örnekleri hazır olarak satın da alabilirsiniz. Ortalama bir tel kırma salon takımı fiyatları 90-100 türk lirasından başlayıp modelin özelliğine, takımın parça sayısına göre artar. Internette bir çok yerde bulabileceğiniz bu ürünleri aynı zamanda bazı sosyal medya hesaplarından da bulabilir ve sipariş verebilirsiniz. Salon takımı içerisinde büyük masa örtüsü ve küçük sehpalar için örtü bulunur. Buna ek olarak başka örtüler ekleyebileceğiniz gibi masa örtüsünün büyüklüğünü de masaya göre ayarlayabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir