Yatak Odası Dekorasyonu

Tazelendiğimiz Baharla Yazı Karşılayan Yatak Odaları

Bahar aylarının bitmesiyle beraber tüm doğada yenilenen enerji metabolizmamızda da tazelenen bir başlangıca merhaba der. Sıcak yaz günlerine rahatlatan bir etki versin diye yatak odalarımızın enerjisini yenilemek için fikir önerisi  ve daha iyi dinlenebileceğiniz yatak odası yerleştirme şekillerini inceledik.

Açık Ve Pastel Tonlar

Yatak odanızda kullanacağınız pastel renkler hem iç açıcı bir görüntü verecek hem de yatak odanızı daha geniş gösterecektir. Yastık ve nevresim takımlarınızda aynı rengin birkaç farklı tonunu kullanmanız odanızda derinlik etkisi uyandıracaktır. Bu etkiyi geniş pencerelerle destekleyebilirsiniz.  Duvardaki tabloları dik yerleştirmeyi seçtiğinizde odanızı geniş göstermesi için bir başka seçenek olacaktır.

Çiçekli Ve Renkli Duvar Kağıtları

Çiçekli ve renkli duvar kağıtları ile yatak odanızda çocukluğunuzun saflığını yansıtan bir yaz havası oluşturmanız mümkün. Komidin, çekmece ve dolaplarınızda kullanacağınız açık renkler bu etkiyi daha da güçlendirecektir.

Pastel Tonlar Ve Beyaz Etkisi

Beyaz renkli bir yatak odası sizi günlük yaşamın stresinden uzaklaştıracak ve düşüncelerinizi adeta sıfırlayacaktır.

Duvar Ve Döşemelerin Aynı Renk Seçimi

Yazın sıcak etkisini parlak kumaşlarla yatak odanıza yansıtabilirsiniz. Duvarlarınızda kullanacağınız ahşap rengini mobilyalarınızda da kullanmanız sadeliği destekleyen bir hava verecektir. Küçük aksesuarlar ile odanızı renklendirebilirsiniz.

Geniş Açılı Zemin Döşemesi Ve Açık Renkler

Açık renkler daima odanızı ferah gösterir eğer zeminde kullanacağınız döşemeyi de geniş aralıklı seçerseniz odanız daha geniş görünecektir. Sarı renkli aydınlatmalar ve abajurlar yazın ve güneşin sıcak etkisini odanıza çekecektir.

Yaz Sahnesi

Duvarınızın bir bölümünde uygulayacağınız duvar kağıdı içerisinde sıcak renklerden oluşmuş tablolar ile yatak odanıza yazın sımsıcak günlerini odanıza çağıracak. Sıcak renkli mumlar ile bu etkiyi güçlendirebilirsiniz. Yatak odasını yerleştirme şekilleri içerisinde mumlar ve dikey tablolar daima odanıza sıcak ve romantik bir etki verir.

Sıcak Renkler

Eğer sıcak renklerden hoşlanıyorsanız kırmızı ve bordo renkleri yatak odanızda canlı yaz ışıltısını  yansıtacak, açık renkli mobilyalar, bakır renginde aksesuarlar ve duvar kağıtları ile şık ve capcanlı bir odaya sahip olabilirsiniz.

Yatak Odanızda Yılın Rengi Sarı İle Yaz Pırıltısı

Yazın yatak odası nasıl döşenir, yazın sıcak ve aydınlık havasını yatak odanıza sarı renk ile taşıyabilirsiniz. Yazın en güzel teması çiçekleri,  tablolarınızda ve döşemelerinizde kullanmanız odanızdaki yaz esintisini desteklemesi kaçınılmaz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir