Mutfak Dekorasyonu

Tasarım Sevenlere En Güzel 25 Vintage Mutfak Modelleri

Ev dekorasyonlarında dönemsel tasarımlar hala en çok sevilen tarz olarak kabul ediliyor. Yenilikçi ve modern dekorasyonların yanında kabul gören en popüler tarz vintage. Vintage mutfak modelleri yeni nesil iç dekorasyonun vazgeçilmezlerinden.

Mutfaklar sadece yemek pişirdiğimiz ya da servis yapmak için kullandığımız alanlar değil. Bu odalar tıpkı salon veya oturma odası gibi aile bireylerinin bir araya geldiği, zaman geçirdiği, misafirlerle zaman geçirilen en gözde alanlardan biri. Durum böyle olunca da doğal olarak bu alanın dekorasyonu en az salon kadar önemli bir hale geliyor. Evinizin iç döşemesini yaparken tarz oluşturmak istiyorsanız en küçük  ayrıntılarına kadar o tarzın sınırları içerisinde kalmalısınız. Yani vintage bir mutfak dekorasyonu için mutfak dolaplarının, perdesinin, mutfak mobilyalarının hatta perde ve örtülerin bile vintage olması gerekiyor. Her biri ahenk içerisindeki bu eşyaların renklerinin de vintage olması gerekir.

Vintage mutfak modellerinde en çok tercih edilen renkler hardal sarısı ile turkuazdır. Yeşile çalan turkuazı özellikle mutfak dolaplarında kullanabilirsiniz. Lacivert ve kahverenginin kiremit tonu da vintage tonlardan kabul edilir. Bunları da diğr detaylarda kullanabilirsiniz. Konforlu bir mutfak dekorasyonunda olmazsa olmaz, yemek masası ile kullanışlı sandalyelerdir. Eğer mutfağınız küçükse köşeleri değerlendirmek için burada köşe takımlarını kullanın.  Köşe takımlarının da vintage tasarım olanları vardır.

Dünyanın çeşitli yerlerinden birbirinden güzel 25 vintage mutfak modeli uygulamasını sizler için bir araya getirdik. Galerimizde yer alan örnekleri inceledikten sonra siz de kendi evinizde nasıl bir vintage mutfak dekorasyonu istediğinize karar verebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir