Oturma Odası Dekorasyonu

Tarz Sahibi Oturma Odası Dekorasyon Örnekleri

Tarz sahibi olmak, kendine özgü tarzını temsil eden kıyafetler giymek, özgün tasarımlı çantalar kullanmak ve hatta takılar takmaktır. Bazen yolda yürürken birilerini görürüz, sonra arkasından bakakalırız genelde bu tarz insanlar kendine özgü tarzı olan farklı kişilerdir. Eğer siz de bunlardan biriyseniz, evinizi de aynı şekilde tarz sahibi dekore etmek istiyorsanız hemen galerimizi incelemelisiniz. Dünyanın en tarz sahibi oturma odası dekorasyon örnekleri bir arada sizleri bekliyor. Iskandinav tarzı oturma odalarından rustik tarz odalara, klasik romantik tarz oturma odalarından, en şık en renkli modern oturma odalarına, minimalist oturma odalarından lüks ve gösterişli oturma odalarına, aklınıza gelebilecek tüm tarzlardaki oturma odası dekorasyonlarını galerimizde görebilirsiniz.

Minimalist tarz oturma odası dekorasyonları son zamanların en fazla ilgi gören tarzlarından. Geometrik desenlerin minimal tarzlarda kullanıldığı, sade ve şık mobilyalar ile ortaya çıkan bu tarz dekorasyonun renkleri genelde soft renklerdir. Gri ve tonları, siyah ve tonları ile vizon rengi olarak adlandırılan renkler bu dekorasyon tarzının renkleridir. Isterseniz siz tabiki canlı renkleri de buna ilave edebilirsiniz ancak özel yaptırmadıktan sonra bu tarzın mobilyalarını canlı renklerde bulmak biraz zor.

Konforlu ve kullanışlı bir oda aynı zamanda huzur dolu, sakinlik dolu da olabilir. Genel olarak tarz sahibi oda dekorasyonlarında konfor pek fazla ön plana çıkmaz. Eğer siz ergonomik bir oda istiyorsanız biraz zorlanabilirsiniz. Renk tonları dışında tüm detayların ayrı bir özen gerektireceğini unutmamak gerekir.

Koyu renklerin kullanıldığı ağır dekorasyonlar, diğer dekorasyonların yanında en fazla tarz sahibi olanlar olarak kabul edilir. Koyu renk tonlarını dekorasyonda kullanırken çok dikkatli olmak, renk tonlarının dozunu kaçırmamak gerekir. Aksi taktirde ortaya kapkaranlık bir şey çıkabilir. Bu tarz nötr tonların ön plana çıktığı dekorasyonlarda canlı renkleri araya serpiştirerek dinamizmi yakalayabilirsiniz. Siyah gri renklerinin hakim olduğu bir odada hardal sarısı aksesuarlar, kiremit rengi aksesuarlar mükemmel bir dinamizm oluşturur.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir