Diğer

Söz Tepsisi Süsleme Fikirleri

Söz tepsisi ya da yüzük tepsisi olarak adlandırdığımız, söz kesilirken takılan yüzüklerin konulduğu tepsilerin şık ve dikkat çekici bir şekilde süslenmesi gerekir. Söz tepsisi süsleme fikirleri ortaya çıktığından beri aklınıza gelebilecek tüm malzemeler kullanılarak yapılan bu hoş dekorasyonlar neredeyse ayrı bir sektör haline geldi. Yani söz ve nişan için hazırlana her şey gibi tepsileri de özel hazırlayan organizasyon şirketleri mevcut. Sadece tepsi olarak değiş de ikramlar, söz yüzükleri kapları, kurdele varsa kurdelesi, kurdeleyi kesmek için şık makas gibi tüm detayları en ince ayrıntılarına kadar düşünüp hazırlanırlar. Eğer tüm düğün telaşesinden çok yoruldum, artık başka bir şey düşünecek halim kalmadı diyorsanız güvendiğiniz bir organiazsyon şirketi bulup tüm her şeyi onlara emanet edebilirsiniz. Ancak bir de ona masraf etmek istemiyorsanız, her şeyde sizin elinizin ve emeğinizin olmasını istiyorsanız sizin için harika söz tepsisi süsleme fikirlerimiz var!

Tıpkı nişan tepsisi süsleme örnekleri yaparmış gibi

Söz tepsisi ile nişan tepsisi süsleme örnekleri birbirine çok benzer. Bunun birinci sebebi de herkesin ayrı söz kesme töreni bir de nişan töreni yapmamasıdır. Yani asıl olan nişan töreniyken zaman içerisinde aile arasında yapılan sözler tıpkı nişan gibi tören haline gelmiştir. Daha az kişinin katıldığı ve daha çok aile arasında yapılan söz kesmelerde de detaylar ilgi çekici ve özenli olmalıdır. Farklı tasarımlar ve süsleme örnekleri için nişan tepsisi süsleme örnekleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Evde tepsi süsleme malzemeleri

Evde tepsi süslerken sade veya gösterişli, büyük ya da küçük nasıl isterseniz o tarz bir süsleme yapabilirsiniz. Atölyelerde hazırlanan ürünlerde kullanılan tüm malzemeleri dışarda da bulmak mümkün. boncuk , taş veya dantel kullanabileceğiniz gibi su taşı ve yapma çiçek hatta doğal çiçek bile kullanabilirsiniz. Sırma ipleri ve bunların özel iğnelerini alıp kendi sırma işlemelerinizi yapabilirsiniz. Ne yapmak istediğinize karar verdikten sonra sınırsız bir süsleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Tepsi süsleme malzeleri

Dantel ve benzeri güpür gibi malzemeler, söz ve nişan tepsisi süslemede en çok kullanılan malzemeler. Bu aksesuarların bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi ise hem pratik ve kolay bir kullanım sağlamaları,hem de tüm boncuklarla uyum sağlamasıdır. Söz tepsisi süsleme fikirlerinin görsel örnekleri için galerimize bakmayı unutmayın.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir