Genel Dekorasyon

Sonbahar Dekorasyon Fikirleri

Mevsim değişiklikleri ev dekorasyonlarımız da tıpkı bahçelerimiz ve balkonlarımız gibi etkiler. Belki yapraklar ve renkler açısında doğrudan bir etkisi olmasa da genel olarak mevsim esintilerini evlerimizde hissetmeyi severiz. Yansıtılması en keyifli ve en kolay iki mevsim ise bahar ve sonbahardır. Ilkbahar ile canlanan doğayı en parlak renkler ile eve yansıtmak oldukça kolaydır. Aynı şekilde yazın sona ermesi ile birlikte değişen doğanın değişen renklerini eve yansıtmak da kolay ve eğlencelidir. Sonbahar dekorasyon fikirleri tıpkı bahar dekorasyonları gibi hem mobilya açısından hem de aksesuar açısından bize fikirler verir. Herhangi bir odanın eşyalarını büyük mobilyalarını değiştirerek oda içerisinde bu denli büyük bir değişiklik yapmak o kadar kolay değildir. Böyle büyük bir değişiklik hem zaman açısından hem de ekonomik açıdan sıkıntı oluşturur. Ancak bu tarz mevsim değişikliklerini evlerinizde görmek isterseniz bunun için çeşitli aksesuarları kullanabilirsiniz.

Mumlar ve mevsimler

Son zamanların ev dekorasyonlarında en çok kullanılan aksesuarların başında mumlar gelir. Zamanına göre çeşitli renklerde ve kokularda üretilen bu mumları tüm oda dekorasyonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yaz aylarında daha fresh kokular veren canlı renk tonlarındaki mumları sonbahar dekorasyonu içerisinde daha çok turuncu renklerdeki yaprakların kokusunda veya yağmur yağdıktan  sonraki toprak kokusu içerisinde bulabilirsiniz. Sadece sokaktan toplayabileceğiniz yapraklar ile süsleyebileceğiniz bu mumları benzer renk tonlarındaki dekoratif kaseler ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yapraklar, ağaç dalları ve lambalar

Ev dekorasyonunun en belirleyici özelliklerinden biri dekorasyonlarda kullanılan lambaların tarzıdır. Lambaların rengi ve tarzı, bizim odalarımızın havasını direk olarak etkiler. Sonbahar renkleri turuncu ve sarıdır. Kahverengi ve tonları da sonbahar tonları olarak kabul edilir. Sokaktan bulabileceğiniz kurumuş ağaç dallarını kuru ağaç yaprakları ile birlikte bir araya getirerek çeşitli odalarda kullanabilirsiniz. Galerimizde, sizlere sonbahar dekorasyonu için kullanabileceğiniz çeşitli dekorasyon fikirleri ile çeşitli dekorasyon malzemeleri sunuyoruz. Bu fikirlerden ve aksesuarlardan uygun olanlarını kendi evlerinizde uygulayabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir