Ev Dekorasyon Fikirleri

Siyah ve Beyaz Ev Dekorasyonu

Bugün size tanıtacağımız evi tamamen siyah beyaz ile dekore edilmiş, siyah beyaz dekorasyon bu sene yeniden moda olduğu için, 2014 dekorasyon trendini uygun bir ev örneğimiz.

Bu evimizde belirli bir stil belirlenmiş ve bütün alanlarda bu çizgi takip edilmiş. Evimiz rahat ve oldukça şık bir daire. Bütün duvarlar beyaz ve eski görünümde ahşap parkeler kullanılmış. Bu parkeler eve daha doğal bir hava vererek, dairemize karakter kazandırmış.

Evimizde çok az eşya kullanılmış. Oturma odasında beyaz sade bir koltuk, yerde siyah beyaz halı, oval bir sehpa ve baskılı yastıklar. Bu baskılı yastıklar, duvarlarda ki tablolar ile bir denge oluşturmuş.

Dairemizin geneline baktığımız da aksesuarlarda geometrik desenler ve grafik desenler bulunmakta. Evimizi incelemek için resim galerimizi gezebilirsiniz.

Siyah ve Beyaz Ev Dekorasyonu Resim Galerisi

rn

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir