Düğün Paketleri

Sivriler Mobilya Düğün Paketleri

Teklifler edildi. Yüzükler takıldı. Sözler verildi. Veee sıra işin en güzel yerine yani düğün alışverişine geldi. Genelde bu işe en çok kafa yoran; gelin. En çok hesap yapan, içten içe çok para gitti diye üzülen; damattır. Kaynana-gelin atışmaları olur. Bunun sonucunda gelin-damat tartışmaları çıkar. Aman her şey uyumlu olsun. Kaliteli olsun ama bir o kadar da ucuz olsun düşünceleri oluşur. Her şey ayrı ayrı alınacağı için hesaplar göz korkutur. Düşünmekten uyuyamazsınız. Mağaza mağaza gezip sürekli bunalıma girmekten sıkılıp internetten bakmaya devam edersiniz. Vee tam bu esnada karşınıza Sivriler Mobilya’daki harika ve ucuz düğün paketleri çıkar. Şimdiye kadar gördüğünüz, beğendiğiniz, hesapladığınız her şeyi unutursunuz. Çünkü bu mağaza tam bir harika ! İşte Sivriler Mobilya düğün paketleri:

Şile-Ağva’da Ücretsiz Bir Balayına Ne Dersin?

Nasıl mı? Hemen sizinle paylaşalım.

ŞİLE-AĞVA DÜĞÜN PAKETİ: ( 13.490 TL / 575TL TAKSİTLE)

                                                    ( Çift kişilik yatak + baza hediye ! )

Ücretsiz bir kır düğünü de fena olmaz aslında diyorsan bu paket tam sana göre.

PEMBE KASIMPATI DÜĞÜN PAKETİ : ( 13.390 TL / 578 TL TAKSİTLE)

( Çift kişilik yatak + baza hediye ! )

Sivriler Mobilya’da harika fırsatlar bu kadar değil tabikii.

Beyaz eşyana neden dünya para veresin ki.

MOR MENEKŞE DÜĞÜN PAKETİ : (12.750 TL / 340 TL TAKSİTLE)

Alaçatı’ da harika bir balayı fırsatı. Hem de ücretsiz! Avangart sevenler içinde müthiş bir tercih.

ALAÇATI DÜĞÜN PAKETİ : ( 19.990 TL / 850 TL TAKSİTLE )

( Çift kişilik yatak + baza hediye ! )

Vee en beğendiğimi, en sona sakladım.  Hem düğün paketini uygun fiyata alıyorsun hem de üzerine 7 adet çeyrek alıyorsun. Harika!

BEYAZ GÜL DÜĞÜN PAKETİ : ( 12.490 TL / 535 TL TAKSİTLE )

( Çift kişilik yatak + baza hediye ! )

Bunlar Sivriler Mobilya’da harika fırsatların sadece bir kaçı. Paketlerin haricinde yazdıklarım, paketi alan herkesin isteğine göre seçebileceği seçenekler.

Böyle kaynana-gelin atışmalarına, gelin-damat tartışmalarına bir son verildi. Gelinin ve kaynananın zevklerinin birleştiği, damatların bütçelerine uygun paketler Sivriler Mobilya Düğün Paketi seçeneklerinde!

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir