Yatak Odası Dekorasyonu

Şık Aynalı Takı Dolabı Modelleri

Ev dekorasyonlarında yatak odası dekorasyonu kısmına gelindiğinde kadınların en çok dikkat ettiği ev içinde yer alan odalardaki eşyaların kaliteli ve uyumlu olmasına dikkat etmektedirler. Evlerini yenilemeye karar veren insanlar bu konuda detaylı araştırmalar yaparak, kararlarını en doğru şekilde vermektedirler.

Özellikle kadınlar tarafından ev dekorasyon konularına çok dikkat edilmektedir. Evlerinin her köşesini özenle dizayn etmektedirler. Kız annesi olan kadınlar da genç odası olarak seçimler yaparken en uygun ve sade eşyalar seçmektedirler. Kızların dikkat ettiği seçimler arasında takı düzenleme dolabı da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra kızlar odalarında makyaj malzemelerinin yer alacağı yeri, yatağını kıyafet dolaplarına kadar her şeyin birbiriyle uyum içerisinde olmasına önem gösterilmektedir.

En Çok Tercih Edilen Takı Dolap Modelleri Nelerdir?

Kadınların ve genç kızların seçimleri arasında tercih edilen belirli eşyalar bulunmaktadır. Kadınlar kızlarının odaları için ve ya kızlar genç odası hazırlığındayken genelde aynalı takı dolabı tercih etmektedirler. Aynalı tercih etmelerinin sebebi ise bir diğer amaçla makyaj yapmak amacı ile kullanılmaktadır.

-HOUSE LİNE CARLYNDA Takı Dolabı : Boydan aynalıdır. Takı dolabı olmasının yanı sıra kıyafetlerinizi üzerinizde kolaylıkla görebilirsiniz. Aynasının altında takılarınız için çekmeceler bulunmaktadır. Fiyatı ise son derece uygundur.

-WESTİNNHOUSE Takı Dolabı: Farklı bir tasarıma sahiptir. Beyaz rengi ile odanıza ayrıca ferahlık katacaktır. Yine aynı şekilde boydan aynası bulunmaktadır. Dolabın arkası kaldırıldığında takılar için ayrı bir bölme bulunmaktadır.

-STYLİSH Duvara Asma Takı ve Aksesuar Dolabı: Odanızda çok yer kaplamasını istemiyorsanız, son derece uygun tasarımlar arasında olmaktadır. Duvara asma seçeneği ile hem yer kaplamayacak hem de takılarınızı rahatlıkla yerleştirebileceğiniz bölmeler, içerisinde bulunmaktadır.

Genç odaları ve ya kadınların oda seçimlerinde eşyalar uyumlu olmaktadır. Bu uyumluluğu takı dolabı eşyalarında da devam ettirmektedirler. Kişinin isteğine ve odalarına uygun seçenekler bulunmaktadır. Genelde beyaz renge ağırlık verilmektedir. Fakat tercihler arasında ahşap içerikli takı dolapları da bulunmaktadır. Seçeneklerin çokluğunun yanı sıra fiyatları da gayet uygundur. Özellikle, aslında var olan odalarının dışında yenileme amacı ile çok tercih edilmektedir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

28 Yorum

  1. Oturma odasını yaptırmak istiyorum durumum olmadı için size başvurmak istedim selim bey

  2. 6yıl önce eşimi kazada kaybettim ev aldım ve salonumun değişmesini istiyor kızım sizden yardımcı olmanızı istiyorum selim bey.

  3. Selim Bey 1 yıldır kendi evimde oturuyorum ancak eşimle fikirlerimiz uyuşmadığı için ne mutfağımı ne de salonumu yapabiliyorum 🙁 Yardımcı olursanız çok sevinirim.

  4. selim bey iyi yayınlar. annemin evinin merdivenlerini ve salonunu yenilemek istiyorum. afyonkarahisarda bir kasaba. dönüş sağlarsanız cok sevinirim

  5. bende evime yaptırmak iştiyorum manişadan arıyorum şelim bey şizi ailece çok şeviyoruz

  6. bende evime yaptırmak iştiyorum manişadan arıyorum şelim bey şizi ailece çok şeviyoruz

  7. bende evime yaptırmak iştiyorum manişadan arıyorum şelim bey şizi ailece çok şeviyoruz

  8. bende evime yaptırmak iştiyorum manişadan arıyorum şelim bey şizi ailece çok şeviyoruz

  9. bende evime yaptırmak iştiyorum manişadan arıyorum şelim bey şizi ailece çok şeviyoruz

  10. bende evime yaptırmak iştiyorum manişadan arıyorum şelim bey şizi ailece çok şeviyoruz

  11. bende evime yaptırmak iştiyorum manişadan arıyorum şelim bey şizi ailece çok şeviyoruz

  12. bende evime yaptırmak iştiyorum manişadan arıyorum şelim bey şizi ailece çok şeviyoruz

  13. Merhabalar Selim bey.Ben 1 buçuk yıllık evliyim.Oturma odamın değişmesini istiyorum.Döşemeler aşırı yıpranmış şekilde.Yardımcı olursanız sevinirim.

  14. benim yeni aldığım evimde ikinci el eşyalarla oturuyorum dualarım sizinle başarılısınızz

  15. yeni evime amerıkan mutfak yaptırmak ıstıyorum.yardım ve desdegınıze ıhtıyacım var

  16. selımbeyesımı204yılındaesımıkaybettımsalonumuzusanaemanetetmekıstıyorumuccocugumvar

  17. selımabılutfenbızımsalonudayparmısınuckardesız-babamızı204dekaybettıkselamlar

  18. Merhabalar Selim Bey sizleri yıllardır eşimle beraber beğenerek seyrediyoruz ve çok naif dokunuşlar yaparak insanları fazlası ile mutlu ediyorsunuz. Bende evimi alalı 15 ay oldu evimde yapmak istediğim fakat şimdilik yapamadığım (ev borcu ) hareket edemiyorum.Sevgili Eşim Ebru hanıma istediği ortam yaratabilmek adına sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum saygılar. Enver Kılıç (Ankara)

  19. Salonum çok küçük ve ne yapsam sığmıyor mutfakla bir olması da bu sıkışıklığa sebep olabilir. yardımınızı istiyorum. eşim obez çok mutsuz. onu bir nebze mutlu görmek istiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir