Salon Dekorasyonu

Salon İçin Taş Duvar Dekorasyon Örnekleri

Salon dekorasyonu planlamasına başladığımız zaman zemin kaplamalarından duvar kaplamalarına, tavan dekorasyonlarından perde seçimine, ev tekstili seçimine kadar bir çok detay vardır. Bu detaylar içerisinde en önemli olanlarından bir tanesi duvarlardır. Her içeriğimizde evin farklı bir odası için, bu odanın da farklı bir kısmı için dekorasyon fikirleri paylaşıyoruz. Bu yazımızda ise, en güzel salonlar için en güzel duvar dekorasyonu fikirlerini paylaşacağız. Salon için taş duvar dekorasyonu örnekleri, son zamanların yükselen dekorasyon trendlerinden bir tanesidir. Salon dekorasyonunda taş duvar kullanımı, taş görünümlü doğal taş kullanımı ve taş görünümlü duvar kağıdı kullanımı hakkında çeşitli bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Doğal taş görünümü ya da tuğla görünümlü dekoratif unsurlar,  modern zamanların yeni, havalı ev dekorasyonunda bol bol tercih edilen detaylardır. Oda içerisinde en çok kullanıldığı yerler ise genelde televizyon arkası ya da oturduğumuz alanın duvarıdır. Çok dokulu ve dikkat çekici bir öge olduğu için tüm oda içerisinde uygulanması pek uygun değildir. Tüm oda dört duvara uygulamak yerine televizyon arkasına ya da oturma grubunun önünde olduğu tek duvara uygulamak en güzeli olur. Salon için taş duvar dekorasyon örnekleri içerisinde duvar panelleri ile yapılan örnekler de vardır. Duvar panelleri uygulaması en kolay ve en pratik duvar dekorasyonu çözümlerinden bir tanesidir.

Farklı duvar uygulamaları bize nasıl bir ev dekorasyonu sunar? Tarihi bir görünüm, havalı ve klasik bir duruş, farklı, müze gibi eski bir tarz ve buna benzer bir çok esintiyi daha evlerimize getirir. Eski tarzdaki ateş tuğla görünümlü duvarların yanında beyaz, parlak, daha modern görünümlü taşlar da vardır.

Salon için taş duvar dekorasyon örnekleri galerimizdedir. Bu örnekler arasında beyaz taşlı modern örnekler de vardır, en ağır görünümlü tarihi taşlar kullanılarak yapılan evler de vardır. Evinizin ışığına, pencerenizin büyüklüğüne, odalarınızın genişliğine göre hangi taşın daha uygun olabileceğine karar verebilirsiniz. Çünkü unutmayın ki, taş duvar dekorasyonu odaları bir miktar da olsa karartır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Salon dekorasyonu önerilerinizden SOYAĞACI DUVAR ÇERÇEVESİNİ nasıl temin edebilirim ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir