Salon Dekorasyonu

Salon Dekorasyonu İçin Kendin Yap Objeler

Ev dekorasyonunda mobilyaların dışında bol bol objeler kullanılır. Çoğu yerde bu objeler aksesuar olarak adlandırılır ancak bazı ürünleri obje olarak adlandırmak daha doğru olur. Normalde aksesuar bir şeyin tamamlayıcısıdır, bazı ev dekorasyonlarında kullanılan malzemeler bir şeylerin tamamlayıcısı değilidir. En güzel objeler ise salon dekorasyonu için kendin yap objelerdir. Evde kullanmadığınız tüm eşyaları, bu eşyaların parçalarını, kullanılmış tuvalet kağıdı rulolarını ve her şeyi kendin yap projelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi kendiniz için de saklayabilirsiniz. Salon dekorasyonlarından oturma odalarına, mutfaklara, banyolara ve hatta yatak odalarına kadar kendi ellerinizle yaptığınız objeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Biraz da el beceriniz varsa dünyanın en orijinal objelerini siz yapabilirsiniz.

Peki salon dekorasyonu için objeler nelerdir? Hazır satın almak isterseniz salon dekorasyonu için objeler nelerdir yazımızdan farklı örnekleri, dekor içerisinde yerleşimleri ile birlikte görebilirsiniz. Ancak kendiniz yapmak isterseniz yazımızın devamı tam size göre. Salon dekorasyonunda en fazla kullanılan objelerin başında mumlar gelir. Mumlar sadece aydınlatma amaçlı değil aynı zamanda hem kokulu, hem de ortamdaki sigara dumanı gibi kötü kokuları alma açısından yararlı objelerdir. Bu mumları alıp istediğiniz yere koyabilirsiniz. Veya mumları oldukça şık, ilgi çekici tasarımlarla yeniden yaratabilirsiniz. Boncuk kolyeler çok popülerdir, aynı zamanda kolayca koparlar. Kopan bir boncuk kolyenin boncukları eksik kaldığında onu yeniden kullanmak imkansızdır. Böyle bir durumda bu boncukları isterseniz boyayarak isterseniz olduğu renkle kullanabilirsiniz. Temiz bir kavanoz veya fanus alın. Cam bir kocaman bardak bile olabilir. Bu cam materyalin istediğiniz kısımlarına yapıştırıcı sürün üzerine de boncukları yerleştirin. Ev sevdiğiniz ev dekorasyonu objelerinden birini hazırlayın. Bu fanusun çeşitli yerlerini boyayabilir veya simli tozlar serperek daha renkli hale de getirebilirsiniz.

Eski kitaplarını kreatif bir hale getirin. Boyayın, üst üste koyun raf yapın. Isterseniz asın kendisini tek başına süs olarak kullanın. Farklı kendin yap obje fikirleri için de galerimize bakmayı unutmayın.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir