Salon Dekorasyonu

Salon Dekorasyonu İçin ” Harikaymış ” Diyeceğiniz 20 Öneri

 

Evin en çok göz önünde olan ve muhtemelen en çok kullanılan odası olan salonların evin geri kalan bölümünden daha toplu ve daha şık olması için harika fikirler sunuyoruz. Salon dekorasyon fikirleri ile salonunuz eskisinden daha şık ve gösterişli olacak size kalan sadece bu güzelliği başkalarıyla paylaşmak. Günümüzde salon oturma grupları renk renk model model harika seçenekler ile tüketicilerin zevklerine ve tercihlerine sunuluyor. Salon oda takımı almadan önce ilk koşul odanın genişliği ve büyüklüğü ile ilgili net bir fikre sahip olmaktır. Alınacak eşyanın oda için tam ölçülere sahip olması ev dekorasyonunda temel kuraldır.

Duvar Kâğıdı Kaplayın

Salon dekorasyon fikirleri ile salonların görünüşü değişecek ve sanki bütün eşyalar yenilenmiş gibi görünecek. Salon takımının tarz ve rengine göre duvarlara kaplanacak şık bir duvar kâğıdı harika bir görünüm sağlayacaktır.

Birbirine Zıt Objeler Kullanın

Büyüklü küçüklü birbirinden tamamen ayrı objeleri salonunuzun en güzel köşelerinde bulundurun. Bu salonda hareketlilik sağlayacak ve şık bir görünüm oluşturacaktır.

Kırmızıdan Kaçın

Özellikle uzun süreli oturmak için kullanılan salonlarda kırmızı rengin baskın olması enerjiyi düşürecek ve stres oluşumuna sebep olacaktır.

Sohbet İçin Mavi

Daha çok mutfak için önerilse de salon içinde ideal renk mavi ve tonlarıdır. Yapılan bir araştırmaya göre mavi sohbet arzusunu açığa çıkarıyor ve iletişimin daha güçlü olmasına sebep oluyor.

Tarz Önemli

Salon dekorasyon fikirleri ile tarzınızı yakalayın ve hoşunuza gidecek aksesuarları odanıza dizmeye başlayın. Ev ve oda dekorasyonlarında tarz çok önemlidir. Özellikle uzun sohbetlere ev sahipliği yapan salonlar ister klasik ister spor tarzda olsun bunlara uygun aksesuar kullanımıyla odanın bütünlüğü sağlanacak ve daha ferah bir his kazandıracaktır. Özellikle salonda büyük duvar saatleri, tablolar, köşe çiçekleri, biblolar, küpler, canlı çiçekler, canlı avizeler gibi aksesuarların kullanımı salonda bambaşka bir hava yaratacaktır. Salon dekorasyonu için önemli olan bir diğer ayrıntı ise halıdır. Eşyaların bütünlüğünü sağlayan ve odanın son şeklini veren halının seçimi eşyaların tarzı ile uyumlu olmalı ancak renkleri ile zıt olmalıdır. Farklı salon dekorasyon örnekleri için : https://www.luxury.com.tr/salon-dekorasyonu. Luxury lüks koltuk takımları ile dekorasyonunuza da şıklık katabilirsiniz: https://www.luxury.com.tr/koltuk-takimlari

Yatak odası dizaynı yapmak isteyenlere tavsiyeler bu yazımızda!

En güzel ve şık ev dekorasyon modelleri için hemen tıklayın!

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir