Salon Dekorasyonu

Salon Dekorasyonu İçin Gergi Tavan Modelleri

Ev dekorasyonu kendi içerisinde bir çok kola ayrılsa da temelde birkaç parlak fikirden oluşabilir. Ev dekorasyonlarından bahsedildiğinde detaylı, ince ince ayrıntıları ile düşünülmüş geniş kapsamlı bir çalışma akla gelir. Ancak ev dekorasyonunun bu kadar kapsamlı yanlarının dışında bir de basit ve kolay oluşturulan kısımları da vardır. Mesela, herhangi bir odanızda eviniz yeni olmasına rağmen dekorasyon değişiklikleri yapmak istiyorsunuz diyelim. Bu oda dekorasyonu yenilemesinde aklınıza gelebilecek tüm aksesuarları kullanabileceğiniz gibi bazı temel konularda küçük değişiklikler de yaparak rahatlıkla bu ortamda yenilenmeyi sağlayabilirsiniz. Biz bu yazımızda sizler için salon dekorasyonunda gergi tavan modelleri, bu modellerin ne tarz dekorasyon modelleri ile uyumlu olduğunu ve bu tavan modellerinin nasıl yapıldıkları konusunda bilgiler vereceğiz.

Ister yirmi yıl önceden kalmış koltuklarla bezeli bir salon olsun, ister dünyanın en retro mobilyaları ile döşenmiş şık ve tarz bir salon olsun, ister de en klasik ve ağır mobilyalar ile döşenmiş son derece romantik bir salon olsun, hepsi için gergi tavan modelleri bulmak mümkün. Kendinden ışıklandırmalı olanlarının yanında yansıtmalı olanlar, karanlıkta parlayanlar ve özel aydınlatma sistemleri olan gergi tavan modelleri bulmak mümkündür. Daha çok aydınlık, ferah ve doğal bir ev ortamı yaratmak isteyenler tarafından tercih edilen bu tavan sistemleri sadece süsleme ve dekorasyon amacı ile kullanılmaz. Uzun ömürlü olan bu tavan sistemleri aynı zamanda kolay temizlenme imkanı sunar. En önemli özelliklerinden biri de kolay kirlenmiyor olması, badana boyaya ihityaç duymamasıdır.

Gözyüzü renk ve renk tonlarının ağırlıklı tercih edildiği bu tavan sistemleri ile, şık ve klasik koltuk modellerini beraber kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi modern salon dekorasyonlarında klasik koltukların yanında çok daha spor, kullanışlı, sade  ve pratik koltuklar, vitrinler, büfe modelleri kullanılmaya başlandı. Bu modern mobilyaları dilediğiniz gergi tavan modelleri ile kolaylıkla kullanabilrisiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir