Salon Dekorasyonu

Salon Dekorasyonlarınızı Hareketlendirecek En Güzel Siyah Beyaz Halı Modelleri

Herkesin kendine ait bir tarzı, bir duruşu vardır. Kimileri eski modayı sever, retrodan klasikten vazgeçemez. Kimileri de eskilerden nefret eder, aşırı demode bulur her şeyin en yenisini en modernini arar. Bir de üçüncü tip vardır ki bunlar diğerlerinden daha farklıdır. Moderne karşı koyamaz, arkasını dönemez aynı zamanda da kalbinde klasiklerin yeri başkadır. Işte bu tip dekorasyonlar evi en değişik, en orijinal şekilde döşemenizi sağlayan dekorasyonlardır. Bu tarz eski- yenici olanlara harika bir haberimiz var, siyah beyaz halı modelleri. Salon dekorasyonlarınızı hareketlendirecek en güzel siyah beyaz halı modelleri, eski tarzın yeni modern tarzla buluşmasını gerçekleştirecek. Neden derseniz şöyle açıklayalım. Siyan beyaz halılar eski bir tarzın devamı olarak yapılır. Klasik halı modellerinde siyah ve beyazın yalnız kullanımı nerdeyse yoktur. Klasik renk tonları olan kahverengi tonları ile yine klasik renk tonları olan kiremit tonları halılarda yerlerini almıştır. Modern tasarımlarda ise siyah beyaz diğer klasik renkler işin içine girmeden halıların renk tonları olmayı başarmıştır. Mobilyalarınızdaki klasik havadan vazgeçemiyorsanız siyah beyaz modern halılar, salonlarınıza farklı bir hava katmak konusunda en iyi objelerdir.

Modern salon dekorasyonlarında kalın, yünlü, kocaman halılar yerini daha ince, kilim gibi küçük ve şık halılara bıraktı. El halılarının daha çok makine halılarına yerini kaptırmasının da bu halı kalınlıklarında etkisi var tabi. Durum böyle olunca zemin malzemeleri de daha süslü, daha şık bir hale geldi. Salonlarımızda kocaman klasik koltukların altında ince halılar, yanında kocaman vazoların yerine daha ince minimal vazolar kullanmaya başladık. Vazolarımızdaki çiçekler ve bitkiler de daha az ilgi gerektiren bambu tarzı bitkilere dönüştü. Akşamdan akşama evine gidebilen insalar çiçeklere bakmayı unuttu. Siyah beyaz halılarla süslenmiş havalı ev dekorasyonlarına da daha çok uyan kaktüsler, bambular diğer çiçeklerin yerini aldı.

Birbirinden şık salon dekorasyonlarında kullanılan çeşitli siyah beyaz halı modellerini galerimizde görebilirsiniz. Bunların dışında daha farklı modeller için diğer yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir