Ev Dekorasyon Fikirleri

Raf Dekorasyon Fikirleri ve Harika Modeller

Evlerimizde duvarlarımızın boş kalmasını istemeyiz. Çoğu zaman boş duvarlar tablo ve aksesurlar ile hareketlendirilip dekore edilmektedir. Raf dekorasyonu da bunlardan biridir. Raf süslerini ve kitaplarımızı rahatça koyup görsel şıklık sunabileceğimiz hem eşyalarımızı toparlamada hem de dekorasyonda şıklık sağlayan kullanışlı ürünlerdir. Bu yazımızda raf nasıl dekore edilir ve raf dekorasyon fikirleri hakkında geniş bilgi vermeye çalıştık. Görsellerimizi inceleyip fikir sahibi olabilirsiniz.

Salonda raf dekorasyonuna güzel bir örnektir. Üçgen şeklindeki raflar odaya farklı bir hava katmıştır. Küçük raf süsleri ve kitaplarla renkli bir görüntü oluşturulmuştur.

Farklı tasarımlar ile kullanışlı raflar elde edebilirsiniz. Su borusu raf örneği bunlardan biridir. Kitaplarınızı koymak ve köşede kalan alanları değerlendirmek için harika bir fikir.

Modern raf modellerine örnektir. Evinizin çizgisini değiştirerek dikkat çeken bir dekorasyon yaratacaktır.

Doğal kütük raf modelidir. Kütük kitaplık olarak kullanılmıştır. Doğal bir görüntü yakalanmıştır.

Evde rafınızı kendinizde yapabilirsiniz. Banyoda kullanılan kasadan yapılmış raf modelidir.

Daha fazla raf dekorasyon fikirleri ve harika raf modelleri için galerimizi inceleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. BEKO ürünler ile ilgili olumlu değerlendirmenize katılmıyorum. yaklaşık 11 ay önce almış olduğum BEKO marka buzdolabı 9 ay sonra ses yapmaya başladı. arı vızıltısına benzeyen ses rahatsız edici bir ses ancak BEKO servis ve kurumsal yapı bunun normal olduğunu iddia etmektedirler. TAM BİR FİYASKO! Hem kurumsal yaklaşımı hem servis anlayışı hem de ürünleri ile bir fiyasko örneği.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir