Diğer

Polisan Renk Kataloğu

Her yılın kendine göre renk tonu vardır, bunlar modanın kalbi tarafından belirlenen kıyafetlerimizden eşyalarımıza, makyaj malzemelerimizden saç rengi tonlarımıza kadar her şeye etki eder. Bir çok şirket kendine göre o  yılın  trend renklerini belirler. Ancak pantone renkleri genel olarak her yıl kabul gören renk tonlarıdır. Ev dekorasyonlarında kullanılan iş ve dış boya üretimi yapan boya markaları da bu renk tonlarını dikkate alarak kendi tonlarını ortaya çıkarxırlar. Son zamanların en sevilen boya markalarından biri olan polisan da kendi renk tonlarını bu yılın trend renkleri arasından belirlemiş durumda. Kış gelmeden evini boyamak isteyenler veya yaza hazırlık yapmaya başlayanlar için polisan renk kataloğu ve uygulama örneklerini bir araya getirdik. Boya kataloğundaki renklerin tam olarak katalogda göründüğü gibi olmayacağını sizin odanızın genişliğine, nasıl güneş aldığına ve ne kadar güneş aldığına göre değişeceğine dikkat çekmek gerekir. Eğer herhangi bir odanızın rengini değiştirmek isetrseniz düşündüğünüz renk tonunu odanın küçük bir yerinde denemeli, gün içerisinde bu rengin nasıl göründüğünü kontrol etmeli ve ondan sonra karar vermelisiniz.

Polisan renk kataloğu bu yılın en trend ve en pastel renklerinin çok çeşitli tonlarına yer veriyor. Parlak ve canlı renkler bu yıl geçtiğimiz yıl olduğu gibi daha geri planda kalıyor. Mor gibi lila rengi gibi renk tonları bu yıl o kadar popüler değil. Toprak tonlarının yeşil gibi doğal ve soft renklerle yeniden gündeme geldiği bu günlerde gri renk tonları bile iç cephe boyası olarak kullanılmaya başlandı. Gri rengi, son zamanlara kadar duvarlardan geçtik oda dekorasyonlarında mobilyalarında bile kullanılmazdı. Ancak değişen trendler bir çok şeyi etkiledi. Böyle olunca polisan renk kataloğu içerisinde de görebileceğiniz gibi daha öncesinde çok kullanılmayan renk tonları kullanılmaya başlandı. Galerimizde sizler için bu yılın polisan renk kataloglarını bir ara getiridik. Bu kataloglar içerisinde hem iç cephe boyası renk tonlarını hem de dış cephe boyası renk tonlarını görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir